Η μπάντα από την Ιταλία έφτασε πια στο τρίτο της άλμπουμ και αποδεικνύει συνεχώς ότι εμπλουτίζει το alternative rock με σκληρούς ήχους.

3Είναι μια μπάντα που είναι σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Πολύπλοκος δίσκος και σχεδόν σε κάθε σύνθεση δημιουργεί καινούργιο ύφος για αυτό πρέπει να ακούσεις αρκετά το άλμπουμ. Αρχικά δεν εντυπωσιάζουν, αλλά με τις ακροάσεις αναθεωρείς και πραγματικά εντυπωσιάζεσαι με τον τρόπο που αναμειγνύουν τόσο διαφορετικά ακούσματα και τα κάνουν κτήμα τους.

Οι Hot Sunday Blood, κατά κάποιο τρόπο, παίρνουν τις καλύτερες στιγμές της alternative rock, grunge και nu metal δισκογραφίας και τις κάνουν δικές τους!

Αρχικά αξίζει να τσεκάρετε τα δύο βίντεο κλιπ της μπάντας, που θα είναι ο κατάλληλος οδηγός για το στυλ τους. Μπείτε στο YouTube και ακούστε το ομώνυμο  και το «The Long Winter’s Embrace» με τις όμορφες, μεστές μελωδίες τους να κατακλύζουν την ατμόσφαιρα και να αποτελούν ίσως τα καλύτερα κομμάτια, ενός σίγουρα πολύ καλού άλμπουμ.

Σκληρός ήχος, τραχύ rock άκουσμα, με πολλές επιρροές να το πλαισιώνουν και τα ρεφρέν να είναι έξυπνα δομημένα φέρνοντας σύγχρονες καταβολές στο μυαλό.

2Αρχικά, στις πρώτες ακροάσεις, δε μπόρεσα να αντιληφθώ τη μεγάλη αξία αυτής της μπάντας. Μου προκάλεσαν όμως έντονο ενδιαφέρον και έδωσα το χρόνο που τους άξιζε!  Ένα σύνολο μουσικών συνθέσεων που έχει πολλά να πει και με τη βοήθεια της απαράμιλλης δεξιοτεχνίας της μπάντας και της υπέροχης παραγωγής μας χάρισαν ένα από τα πολύ όμορφα άλμπουμ του 2019, λίγο πριν βγει αυτό το έτος!

Social Links:

https://www.facebook.com/hotsundayblood 

https://www.youtube.com/channel/UCxeiqyUE9OfGsiLo9D62yiw

https://www.instagram.com/hotsundayblood/