Οι Foo Fighters έδωσαν στη δημοσιότητα άλλο ένα νέο τραγούδι από το πολυαναμενόμενο δίσκο τους “Medicine At Midnight”. Πρόκειται για το τραγούδι “No Son Of Mine”, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Το “Medicine At Midnight”  θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου 2021 μέσω των Roswell Records/RCA Records.

foo-fighters-band Αναφορικά με το νέο τραγούδι, ο Dave Grohl δήλωσε:

«Αυτό είναι το είδος του τραγουδιού που ενυπάρχει μέσα σε όλους μας, και που όταν έρθει η κατάλληλη ώρα το βγάζουμε προς τα έξω. Στιχουργικά, θέλουμε να καταδείξουμε την υποκρισία των δήθεν αλάνθαστων ηγετών, ανθρώπων που είναι ένοχοι για την διάπραξη εγκλημάτων».

Trond Valfar

Μοιρασθείτε το:
Previous articleΕίναι η Barbie λεσβία;
Next articleMε αυτό τον τρόπο τα Bath Bombs μπορούν να βάλουν βόμβα στη σεξουαλική σου ζωή
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.