Οι Coldplay ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Music Of The Spheres”

Οι Coldplay ανακοίνωσαν πως το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ θα έχει τίτλο “Music Of The Spheres” και θα κυκλοφορήσει από τις Parlophone / Atlantic Records / Warner Music στις 15 Οκτωβρίου 2021. Η ανακοίνωση του νέου άλμπουμ έγινε μέσω ενός animated trailer με τίτλο “Overtura”, το οποίο μεταφέρει τον θεατή σε ένα διαπλανητικό ταξίδι στο εξώφυλλο του “Music Of The Spheres” και περιέχει μικρά αποσπάσματα από τα 12 τραγούδια του δίσκου.

Πέντε τραγούδια του άλμπουμ φέρουν ως τίτλο από ένα emoji, όπως τα “🪐” (Κρόνος), “✨” (Αστέρι/α), “❤️” (Καρδιά / Αγάπη), “🌎” (Γη) και “♾️” (Άπειρο). Οι Coldplay εξηγούν σε ένα χειρόγραφο σημείωμά τους ότι το επερχόμενο άλμπουμ είναι το “(vol.i)”, δηλαδή το πρώτο μέρος μίας σειράς κυκλοφοριών. Επίσης κυκλοφόρησαν και ένα νέο single με τίτλο “Coloratura”.

Nick Manous

 

 

20953590 586952985028482 6027984969295789757 n
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share this post

MORE

Me And That Man: Nergal και Myrkur ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single “Angel Of Light”

Οι Me And That Man αποτελούν το project, το οποίο μουσικά κινείται ανάμεσα σε  blues...

Νέο μουσικό βίντεο από τους Radiohead

Οι Radiohead έδωσαν στην δημοσιότητα το επίσημο μουσικό βίντεο για το έως τώρα ακυκλοφόρητο τραγούδι...

Back Beat Beatles: Ζήστε μια βραδιά με τους Beatles!!

Ζήστε μια βραδιά με τους Beatles!!  ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ MUSICAL TRIBUTE ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΥΛΙΚΑ ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Back Beat  BEATLES ΤΕΤΑΡΤΗ 27...

MUSTS

Punked