Οι Bert και Ernie του Sesame Street είναι τελικά ζευγάρι

Οι δύο μαριονέτες ζουν μαζί ως συγκάτοικοι στην οδό 123 Sesame τα τελευταία 49 χρόνια

Ο Bert και ο Ernie είναι κάτι παραπάνω από απλώς φίλοι, σύμφωνα με τον συγγραφέα Mark Saltzman του «Sesame Street».

Ο Saltzman, ο οποίος εντάχθηκε στο σόου το 1984, δήλωσε στην Queerty ότι οι δύο μαριονέτες είναι ζευγάρ και η σχέση τους αντικατοπτρίζει τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Arnold Glassman.

«Εγώ ήμουν ο Ernie – μοιάζω περισσότερο στον Bert. Και ο Arnold – αν σκεφτήκατε τον Bert με δουλειά στον κόσμο, δεν θα ήταν τέλεια; Ο Bert με την οργάνωση του;» αποκάλυψε στο blog LGBTQ. «Έτσι ήταν η σχέση Bert και Ernie, και ήμουν ήδη με την Arnie όταν ήρθα στην Sesame Street».

Οι δύο μαριονέτες ζουν μαζί ως συγκάτοικοι στην οδό 123 Sesame τα τελευταία 49 χρόνια, αλλά κοιμόντουσαν σε ξεχωριστά κρεβάτια.

Ο Bert και ο Ernie θεωρούνται είδωλα στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα εδώ και χρόνια, αλλά ο Saltzman δήλωσε ότι αντλεί την έμπνευσή του μάλλον από τις δικές του εμπειρίες.

Ο επικεφαλής πάντως του σχεδιαστικού τμήματος, Gary Knell αρνήθηκε τις φήμες το 1994 υποστηρίζοντας πως «Δεν είναι γκέι, δεν είναι στρέιτ, είναι απλά μαριονέτες. Δεν υπάρχουν κάτω από τη μέση», ανέφερε ενώ το 2011 οι παραγωγοί με ανακοίνωσή τους είχαν ξεκαθαρίσει ότι οι Bert και Ernie είναι «απλά φίλοι».

Previous Story

Διάλογοι για τα «Ξεκινήματα» στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Next Story

Αλλάξτε αυτές τις 2 λέξεις και θα αλλάξει η ψυχολογία σας

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop