Οι Bert και Ernie του Sesame Street είναι τελικά ζευγάρι

20/09/2018

Οι δύο μαριονέτες ζουν μαζί ως συγκάτοικοι στην οδό 123 Sesame τα τελευταία 49 χρόνια

Ο Bert και ο Ernie είναι κάτι παραπάνω από απλώς φίλοι, σύμφωνα με τον συγγραφέα Mark Saltzman του «Sesame Street».

Ο Saltzman, ο οποίος εντάχθηκε στο σόου το 1984, δήλωσε στην Queerty ότι οι δύο μαριονέτες είναι ζευγάρ και η σχέση τους αντικατοπτρίζει τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Arnold Glassman.

«Εγώ ήμουν ο Ernie – μοιάζω περισσότερο στον Bert. Και ο Arnold – αν σκεφτήκατε τον Bert με δουλειά στον κόσμο, δεν θα ήταν τέλεια; Ο Bert με την οργάνωση του;» αποκάλυψε στο blog LGBTQ. «Έτσι ήταν η σχέση Bert και Ernie, και ήμουν ήδη με την Arnie όταν ήρθα στην Sesame Street».

Οι δύο μαριονέτες ζουν μαζί ως συγκάτοικοι στην οδό 123 Sesame τα τελευταία 49 χρόνια, αλλά κοιμόντουσαν σε ξεχωριστά κρεβάτια.

Ο Bert και ο Ernie θεωρούνται είδωλα στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα εδώ και χρόνια, αλλά ο Saltzman δήλωσε ότι αντλεί την έμπνευσή του μάλλον από τις δικές του εμπειρίες.

Ο επικεφαλής πάντως του σχεδιαστικού τμήματος, Gary Knell αρνήθηκε τις φήμες το 1994 υποστηρίζοντας πως «Δεν είναι γκέι, δεν είναι στρέιτ, είναι απλά μαριονέτες. Δεν υπάρχουν κάτω από τη μέση», ανέφερε ενώ το 2011 οι παραγωγοί με ανακοίνωσή τους είχαν ξεκαθαρίσει ότι οι Bert και Ernie είναι «απλά φίλοι».

Previous Story

Διάλογοι για τα «Ξεκινήματα» στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Next Story

Αλλάξτε αυτές τις 2 λέξεις και θα αλλάξει η ψυχολογία σας

Latest from Blog

Όσκαρ 2025: Στις 2 Μαρτίου η τελετή απονομής

Το κόκκινο χαλί της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βραδιάς του Χόλιγουντ θα στρωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα το 2025. Πιο συγκεκριμένα η 97η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με την…
Punked
Go toTop