Οι Behemoth μας προσκαλούν να βιώσουμε μαζί τους μία βλάσφημη νύχτα Halloween

Οι Πολωνοί άρχοντες του Death/Black Metal Behemoth ανακοίνωσαν πως στις 31 Οκτωβρίου, την νύχτα του Halloween, θα προβάλλουν μέσω live stream το νέο τους οπτικό αριστούργημα με τίτλο “XXX Years Ov Blasphemy”. Με την προβολή αυτή οι Πολωνοί θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια ύπαρξης της μπάντας, παίζοντας τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους και μάλιστα θα παρουσιαστούν από τρείς διαφορετικές τοποθεσίες με τρία διαφορετικά setlist αντίστοιχα.

Ο Nergal δήλωσε: “ Τριάντα βλάσφημα χρόνια ήδη και θα ακολουθήσουν άλλα τριάντα. Θα γιορτάσουμε αυτή την επέτειο σε μία σημαδιακή νύχτα κατά την οποία θα σας παρουσιάσουμε το πιο φιλόδοξο project της καριέρας μας, το οποίο θα αποτελέσει την τέλεια Behemoth κινηματογραφική εμπειρία. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο πολύ το εννοώ. Άλλο ένα μεγάλο ρίσκο για εμάς πιέζοντας ξανά τα όρια.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked