Έντονο ή nude; Ματ ή μεταλλικό; Όποια και να είναι η επιλογή του κραγιόν που θα επιλέξεις να φορέσεις, υπάρχουν κάποια tips που δεν πρέπει να παραβλέπεις αν θέλεις διάρκεια και φυσικά το καλύτερο αποτέλεσμα για τα χείλη σου.

Ας ξεκινήσουμε με το τρίπτυχο της περιποίησης: καθαρισμός, απολέπιση και φυσικά ενυδάτωση, γιατί το κραγιόν δείχνει όμορφο μόνο επάνω σε περιποιημένα χείλη.

Radiant Professional MATT LASTING LIP COLOR

Μπορεί να μην επιλέξεις για την εμφάνισή σου απαραίτητα ματ κραγιόν που θέλει απαλά χείλη και χωρίς πετσάκια, χρειάζεται να προετοιμάσεις σωστά τα χείλη σου. Ένα lip balm κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ είναι μια καλή και γρήγορη επιλογή.

MAC SWEET SCRUB SET – RED VELVET / SHINY PRETTY THINGS

Όταν πρόκειται να τονίσεις τα χείλη σου, άφησέ τα να γίνουν το επίκεντρο… ειδικά αν δεν το έχεις πολύ με το μακιγιάζ. Αν επιλέξεις κόκκινο κραγιόν, να σου θυμίσω ότι οι πιο θερμές αποχρώσεις ταιριάζουν στις ξανθές και οι πιο ψυχρές στις μελαχρινές.

NYX LICORICE LANE MATTE LIPPIE ΣΕΤ ΜΑΤ ΚΡΑΓΙΟΝ

Τέλος, όταν έρθει η ώρα να αφαιρέσεις το κραγιόν σου χρησιμοποίησε υγρό ντεμακιγιάζ και όχι μαντηλάκια. Γιατί όπως και η περιοχή των ματιών, έτσι και τα χείλη χρειάζονται περιποίηση. Μετά το ντεμακιγιάζ λοιπόν, βάλε lip balm για να τα ενυδατώσεις.

Μοιρασθείτε το: