Νέο animated βίντεο από τους Judas priest για το τραγούδι τους Painkiller

Οι θρύλοι του heavy metal Judas Priest μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το κλασσικό τους τραγούδι “Painkiller”, απολαύστε το στο βίντεο που ακολουθεί:

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Οι νέες οδηγίες για το πώς μεταδίδεται ο νέος κορονοϊός

Next Story

Ένοχοι και συνένοχοι

Latest from Blog

Οι Exodus ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου live άλμπουμ “British Disaster: The Battle Of ’89 – Live At The Astoria”

Οι θρυλικοί Thrash Metallers Exodus αποφάσισαν 35 χρόνια μετά την ζωντανή τους εμφάνιση στο Λονδίνο το 1989 να μοιραστούν την ηχόγραφηση της συγκεκριμένης συναυλίας. Έτσι στις 31 Μαίου-πρόκειται να κυκλοφορήσουν το live…

“Ο Πόλεμος του Λούκας” – Ένα κόμικς αφιερωμένο στον δημιουργό του Star Wars και όλους τους οραματιστές που δεν το βάζουν κάτω!

Ο Πόλεμος Του Λούκας πρόκειται για ένα βιογραφικό κόμικς, που παρουσιάζει την εποποιία του Τζορτζ Λούκας (σκηνοθέτη και σεναριογράφο του Star Wars ), του ατίθασου νέου, ταλαντούχου δημιουργού του μοντέρνου Χόλυγουντ και…
Punked
Go toTop