Νέα συλλεκτική έκδοση «Μονόπολη Fortnite»

Date:

Είστε fan της «Μονόπολη» και του «Fortnite»; Προετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί έρχεται μια νέα έκδοση της «Μονόπολη» μεταμορφωμένη… με στοιχεία από το διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι «Fortnite»!

Πριν κυκλοφορήσει μάθαμε πως θα παίζεται η καινούρια έκδοση: «Θα εξακολουθείτε να αποκτάτε ακίνητα, αλλά αντί για χρήματα στη διάθεσή σας θα έχετε “πόντους υγείας”. Αντί να πληρώνετε για χώρο, όποιος φτάσει πρώτος αυτός αποκτά χώρο. Σε κάθε γύρο, ρίχνετε δύο ζάρια, το ένα για κίνηση προς τα εμπρός, το άλλο επιτρέπει να αναλάβετε συγκεκριμένη δράση.

Θα μπορείτε να πυροβολείτε συμπαίκτη σας που βρίσκεται στην ίδια μεριά του επιτραπέζιου με εσάς. Θα μπορείτε να χτίσετε έναν τοίχο γύρω από τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε για να μην σας πυροβολήσουν. Θα μπορείτε να ρίξετε μια boogie βόμβα, για να χάσουν πόντους υγείας οι παίχτες. Ή, να βάλετε επίδεσμο για να ανακτήσετε πόντους υγείας. Αν χάσετε όλους τους πόντους σας υγείας, χάνετε. Και όπως ακριβώς συμβαίνει και στο βιντεοπαιχνίδι, ο τελευταίος “υγιής” είναι αυτός που κερδίζει»

Πηγή: Cnbc.com – Επιμέλεια: Punked team

Share post:

LATEST

MUSTS

Το πρώτο κόμικ “Wonder Woman” πωλήθηκε σε δημοπρασία 1,62 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο κόμικ "Wonder Woman" πωλήθηκε σε επταψήφια τιμή...

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...
Punked