Νέα μπλεξίματα για τον Τζόνι Ντεπ – Γρονθοκόπησε συνεργάτη του

Date:

Ο Τζόνι Ντεπ καταφέρνει μπλέκει συνεχώς σε νέους μπελάδες, ειδικά τα τελευταία χρόνια όπου η καριέρα του δείχνει να έχει πάρει την κατιούσα. 

Ο ηθοποιός βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος με το νόμο, καθώς ο  Γκρεγκ «Rocky» Μπρουκς, συντελεστής της ταινίας «City of Lies» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντεπ, κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού, καθώς όπως υποστηρίζει του έδωσε δύο φορές μπουνιά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με τον Μπρουκς, τον Απρίλιο, ο σκηνοθέτης Μπραντ Φέρμαν τού ζήτησε να πει στον Ντεπ ότι τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για εκείνη την ημέρα, επειδή η σκηνή δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε ο Τζόνι άρχισε να βρίζει και τον χτύπησε στα πλευρά.

O Μπρουκς υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός μύριζε αλκοόλ και έμοιαζε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όταν πήγε να αμυνθεί, ο Ντεπ του φώναξε: «Θα σου δώσω 100.000 δολάρια για μου δώσεις κι εσύ μπουνιά στο πρόσωπο, αμέσως τώρα».

Την επόμενη ημέρα, ο Μπρουκς επέστρεψε στο πλατό, όπου του ζητήθηκε να υπογράψει μια δήλωση ότι δεν θα έκανε μήνυση για το περιστατικό. Εκείνος αρνήθηκε και τότε απολύθηκε αμέσως.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Μπρουκς υπέφερε από ταπείνωση, αδικία, σωματικούς και πνευματικούς πόνους από το περιστατικό.

Οι εκπρόσωποι του ηθοποιού δεν έχουν σχολιάσει την αγωγή.

Πηγή: nooz.gr

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked