Με ενσωματωμένο το Netflix και Android TV έρχεται η Wind Vision

Την είσοδο της Wind στη συνδρομητική τηλεόραση, μέσω της Wind Vision, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας παρουσιάζοντας τη συνεργασία τής πρώτης ελληνικής συνδρομητικής πλατφόρμας με το Netflix.

Η νέα υπηρεσία απευθύνεται αποκλειστικά σε συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας της Wind και περιλαμβάνει δύο συνδρομητικά πακέτα: το Wind Family με κόστος 9,90 ευρώ τον μήνα και το Full Pack με 24,90 ευρώ τον μήνα, ενώ δεν απαιτείται η εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου.

Η Wind Vision, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Hellas Νάσος Ζαρκαλής, έχει σύγχρονο μικρό και κομψό εξοπλισμό και πλούσιο πρόγραμμα. «Αποτελεί έναν νέο πυλώνα ανάπτυξης που έρχεται να προστεθεί στον μετασχηματισμό της Wind, καθώς πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για την εταιρεία που φέρνει μια νέα καινοτόμα πρόταση. Έχοντας εργαστεί εντατικά για ενάμισι χρόνο και μέσα από σημαντικές επενδύσεις, παρουσιάζουμε σήμερα έναν νέο, τελείως διαφορετικό τρόπο να βλέπεις τηλεόραση και βίντεο περιεχόμενο. Μια νέα εμπειρία τηλεόρασης που παντρεύει τον κόσμο του Internet και της τηλεόρασης σε ένα περιβάλλον, που ενσωματώνει όλες τις επιλογές και συνδέει νοικοκυριά και μεμονωμένους χρήστες με το περιεχόμενο που επιθυμούν, όποτε το επιθυμούν και από όποια συσκευή επιθυμούν» ανέφερε.

Το family pack έχει 60 συνδρομητικά κανάλια και όλα τα κανάλια της Digea και το full pack περιλαμβάνει τη συνεργασία με τα κανάλια Nova Sport. Διευκρινίζεται ότι το Netflix προσφέρεται από την πλατφόρμα, αλλά η συνδρομή πρέπει να πληρώνεται ανεξάρτητα από το πακέτο κινητής τηλεφωνίας και internet. Ωστόσο με την εγγραφή στην υπηρεσία family δίνεται δωρεάν συνδρομή για 3 μήνες ενώ για τις συνδέσεις των 24,90 ευρώ δίνεται δωρεάν συνδρομή για έξι μήνες. Πρόσβαση στην υπηρεσία έχουν οι συνδρομητές με σύνδεση internet πάνω από 6 mbps.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Ζαρκαλής, είναι η πρώτη Android tv, έχει νέο εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης, ενώ ο χρήστης μπορεί να δει ένα πρόγραμμα που δεν παρακολούθησε γυρνώντας ακόμα μέχρι και επτά μέρες πίσω. Το κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να παρακολουθεί διαφορετικό πρόγραμμα από διαφορετικές συσκευές, έως και τρεις ταυτόχρονα. Εκτός από τα 60 συνδρομητικά κανάλια, η πλατφόρμα περιλαμβάνει και όλα τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια, ενώ είναι διαθέσιμες και πολλές ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους.

Τέλος, ο χειρισμός της wind vision θα γίνεται και μέσω κινητού τηλεφώνου με την εφαρμογή να είναι διαθέσιμη για Android και iOS.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Previous Story

Γυμναστήριο : 1 στους 5 δεν έχει ιδέα πως σκ@τ@ βρέθηκε εκεί

Next Story

H adidas σε προκαλεί να βρεθείς στο Final 4 στο Βελιγράδι. Το ‘χεις;

Latest from Blog

Punked
Go toTop