Η γυναίκα σήμερα έχει καταντήσει να συμβιβάζεται με ανδρικές συμπεριφορές που δεν αξίζουν σε κανένα θηλυκό του πλανήτη. Έχει διαβρωθεί τόσο πολύ η ποιότητα των αρσενικών που συμπεριφέρονται τόσο υποτιμητικά στις γυναίκες και το θλιβερό είναι ότι εκείνες το ανέχονται. Μάλιστα το φαινόμενο είναι παγκόσμιο και σχεδόν καθολικό, σε τέτοιο βαθμό, που έχουν πλέον καθιερωθεί και όροι γι αυτά τα ρεζιλίκια.

Το “Βreadcrumbing”, ας πούμε είναι αυτό που ο Έλληνας αντρας λέει “χαλαρά” ή “να περνάμε καλά” ή “δε θέλω σχέση” και τί κάνει; Πετάει μερικά ψίχουλα ελεημοσύνης στο πάτωμα ώστε εμείς να τσιμπήσουμε. Δηλαδή κοινώς, όποτε του καπνίσει, να μας πετάει ένα ξεροκόμματο προσοχής για να βρει την ευκαιρία να μας συναντήσει και να κάνει ευκαιριακό σεξ. Μπορεί αυτό να είναι κανένα άκυρο μήνυμα στη χάση και στη φέξη, μπορεί να είναι ένα like στα social media, μπορεί να είναι και ένα view στα stories μας. Αλλά μέχρι εκεί. Μην ακούσει για σχέση μαζί μας, ούτε καν.
Young-beautiful-caucasian-purple-grey-hair-woman-outdoor-in-the-city-using-smart-phone-hand-hold-and
Τώρα λοιπόν ας μιλήσουμε γι αυτά τα αιμοβόρα σχεσιακά ζόμπι τα οποία εκεί που τα έχεις θάψει συναισθηματικά μέσα σου και λες πάει πέθαναν τα ξεπέρασα, εκείνα εμφανίζονται από τον κόσμο των νεκρών γεμάτα διάθεση να μας φάνε ζωντανές. “Zombieing” λοιπόν κάνει ο άντρας που ενώ πριν συνήθως έχει εξαφανιστεί με τρόπο “Ghosting” (χωρίς καμμία απολύτως εξήγηση) ή μας φερόταν σύμφωνα με το μοντέλο “Breadcrumbing” ξαναεμφανίζεται σα να μην τρέχει απολύτως τίποτα και επανέρχεται να στοιχειώσει τη ζωή μας ξανά με τον ίδιο ή ίσως και χειρότερο τρόπο από τον προηγούμενο. Είναι εκείνος, ο οποίος θα ξεπεταχτεί ξαφνικά στο viber με ένα άκυρο μήνυμα “Όλα καλά;” μετά από επτά μήνες απουσίας. Όχι. Δεν πρέπει να το επιτρέπουμε αυτό σε κανέναν. Δεν είμαστε για πέταμα.

Άντρες που εξαφανίζονται χωρίς εξήγηση, άντρες που πετάνε ψίχουλα προσοχής και άντρες που εμφανίζονται από το πουθενά για να μας  ξαναταλαιπωρήσουν δεν πρέπει να απασχολούν καθόλου τη ζωή μας, το μυαλό και την ψυχή μας. Έχουμε πει ότι ανάμεσα σε δυο ενήλικες, χρειάζεται σεβασμός για να γίνει ακόμη και σκέτο σεξ. Και με το Βreadcrumbing, το Ghosting και τα συναφή, οι άντρες δε σέβονται τίποτα. Μην το επιτρέπουμε λοιπόν. Αν κάθε μια από εμάς έθετε τα όριά της και δε γινόταν το θύμα του κάθε τέτοιου τύπου, ίσως αυτές οι συμπεριφορές σταματούσαν. Όπως στρώνεις κοιμάσαι λέγανε κάποτε, που δεν ήξεραν από Βreadcrumbing, αλλά τελικά ξέρανε πολλά περισσότερα.


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Μοιρασθείτε το:
Previous articleΤι αλλάζει στην καθημερινότητά μας από την Τρίτη
Next articleΜικρά μυστικά για να χρησιμοποιήσεις σωστά τη Translucent Loose Setting Powder της Laura Mercier
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.