Μήπως ήρθε το τέλος για το RuPaul’s Drag Race;

Υπάρχει περίπτωση ο διάσημος παρουσιαστής του show να έχει αρχίσει να σκέφτεται το τέλος της εκπομπής του;

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει κάνει κάποια δήλωση ανοιχτά, αλλά κάποιες αλλαγές που έγιναν πρόσφατα μας κάνουν να νομίζουμε ότι ίσως να αφήνει ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα ο RuPaul έχει ξεκινήσει να δουλεύει ένα πιλοτικό talk show, με την ίδια εταιρεία παραγωγής του The Ellen DeGeneres Show. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συνεχιστεί θα είναι μια μίξη από συνεντεύξεις διάσημων καλεσμένων, θέματα ομορφιάς και παιχνιδιών ενώ πάντα στο πλευρό του υπολογίζουμε την αγαπημένη του Michelle Visage.

Και αυτό δεν είναι το μόνο show πάνω στο οποίο δουλεύει ο Ru την συγκεκριμένη περίοδο. Ξεκινά μια καινούρια σειρά στο Netflix βασισμένη στη ζωή του με τίτλο A.J. and the Queen, χωρίς να χρειαστεί καν να αναφερθούμε στα Gay for Play και Match Game. Σίγουρα εδώ και αρκετό καιρό επεκτείνει τις τηλεοπτικές του δραστηριότητες, οπότε δεν θα μας έκανε εντύπωση να τον δούμε σύντομα και σε μια καθημερινή εκπομπή.

Όλα τα παραπάνω απαιτούν καθημερινά γυρίσματα, εφόσον θα γυρίζονται πέντε επεισόδια ανά εβδομάδα. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση όλα τα παραπάνω να σημαίνουν το τέλος της αγαπημένης μας εκπομπής; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθουμε το συντομότερο…

 

 

Previous Story

Denim σορτς: βρες πιο ταιριάζει στο σωματότυπο σου

Next Story

Πολύχρωμοι σκελετοί, ένα καλλιτεχνικό project από το Μεξικό

Latest from Blog

Punked
Go toTop