Μήπως ήρθε το τέλος για το RuPaul’s Drag Race;

Date:

Υπάρχει περίπτωση ο διάσημος παρουσιαστής του show να έχει αρχίσει να σκέφτεται το τέλος της εκπομπής του;

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει κάνει κάποια δήλωση ανοιχτά, αλλά κάποιες αλλαγές που έγιναν πρόσφατα μας κάνουν να νομίζουμε ότι ίσως να αφήνει ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα ο RuPaul έχει ξεκινήσει να δουλεύει ένα πιλοτικό talk show, με την ίδια εταιρεία παραγωγής του The Ellen DeGeneres Show. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συνεχιστεί θα είναι μια μίξη από συνεντεύξεις διάσημων καλεσμένων, θέματα ομορφιάς και παιχνιδιών ενώ πάντα στο πλευρό του υπολογίζουμε την αγαπημένη του Michelle Visage.

Και αυτό δεν είναι το μόνο show πάνω στο οποίο δουλεύει ο Ru την συγκεκριμένη περίοδο. Ξεκινά μια καινούρια σειρά στο Netflix βασισμένη στη ζωή του με τίτλο A.J. and the Queen, χωρίς να χρειαστεί καν να αναφερθούμε στα Gay for Play και Match Game. Σίγουρα εδώ και αρκετό καιρό επεκτείνει τις τηλεοπτικές του δραστηριότητες, οπότε δεν θα μας έκανε εντύπωση να τον δούμε σύντομα και σε μια καθημερινή εκπομπή.

Όλα τα παραπάνω απαιτούν καθημερινά γυρίσματα, εφόσον θα γυρίζονται πέντε επεισόδια ανά εβδομάδα. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση όλα τα παραπάνω να σημαίνουν το τέλος της αγαπημένης μας εκπομπής; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθουμε το συντομότερο…

 

 

Θάνος Βαρνάβας
Θάνος Βαρνάβας
Μία μέρα, ο Σάουρον πήρε μανιτάρια, είδε το φως, και έφτιαξε εμένα. Μετά το σοκ παραιτήθηκε, και αποφάσισε να γίνει εκτροφέας χρυσόψαρων. Με λένε Θάνο Βαρνάβα. Όταν δεν τσακώνομαι με τις φωνές μέσα στο κεφάλι μου, γουστάρω να δημιουργώ, να γράφω, και να κάνω βελονάκι. Κόπιασε να τα πούμε, θα σου βγάλω και μεζέ με το τσιπουράκι.

Share post:

LATEST

MUSTS

Το πρώτο κόμικ “Wonder Woman” πωλήθηκε σε δημοπρασία 1,62 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο κόμικ "Wonder Woman" πωλήθηκε σε επταψήφια τιμή...

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...
Punked