Καλό ταξίδι Ζακ…

Υπάρχουν ειδήσεις που σου προκαλούν το ενδιαφέρον, άλλες αδιάφορες, άλλες σε ξαφνιάζουν και κάποιες άλλες που απλά νιώθεις ότι παγώνουν το χρόνο…

Ίσως γιατί ξεκάθαρα μια στιγμή, έφερε όλα όσα δεν θα έπρεπε ποτέ να έρθουν.

Το “λαικό” δικαστήριο ξύπνησε, έδειξε εικόνες που μας σόκαραν και όλοι ελπίζουμε να ξυπνήσουμε μέσα από τον κακό εφιάλτη. Ένα βίντεο παίζει παντού σε μια ασταμάτητη “λούπα”, μας δείχνει έναν άνθρωπο να λιντσάρεται και να βρίσκει άδικο τέλος πάνω σε ένα ψυχρο πεζοδρόμιο. Έφταιγε; Δεν μας λένε τι συνέβη; Μα έχει σημασία; Ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του και είναι το μόνο, που πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη στιγμή.

Για πολλούς εκεί έξω μπορεί να ήταν άγνωστος, αλλά για μια μεγάλη μερίδα κόσμου πρέσβευε το κάτι διαφορετικό. Μια φωνή που αποτελούσε έμπνευση, μια παρουσία που δεν φοβόταν να εκφραστεί και να είναι ο εαυτός του, μέσα σε έναν κόσμο που έχει μάθει να ζεί πίσω από στερεότυπα και τύπους.

Δεν είμαστε εδώ να συζητήσουμε σε καμία περίπτωση ποιός έφταιγε και γιατί. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αδύναμες στιγμές και σε στιγμές απελπισίας. Είμαστε εδώ για να αποχαιρετίσουμε έναν άνθρωπο που εκπροσώπησε την Drag σκηνή και της έδωσε μια ξεχωριστή λάμψη και χρώμα.

Θα λείψεις ρε Zackie. Καλό ταξίδι…

 

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

POPULAR

More like this
Related

“John Lennon: Murder Without a Trial” – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του John Lennon σε ντοκιμαντέρ

Τα άγνωστα κίνητρα πίσω από τον θανάσιμο πυροβολισμό του...

Νέο live video από τους Rotting Christ για το “Elthe Kyrie”

Οι Rotting Christ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο live...

Ο Ozzy Osbourne φοβάται ότι μπορεί να μην ανέβει ποτέ ξανά σε σκηνή

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι μπορεί να μην εμφανιστεί...

Οι Metallica θα δώσουν για πρώτη φορά συναυλία στη Σαουδική Αραβία

Οι Metallica ανακοίνωσαν την τελευταία τους εμφάνιση για το...
Punked