Θα χυθεί μελάνι… στο Athens Tattoo Convention 2018

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έλληνες και ξένοι tattoo artists, λάτρεις των τατουάζ, αλλά και απλός κόσμος, θα παρευρεθούν στο 12ο Athens Tattoo Convention 2018 που θα πραγματοποιηθεί 11 με 13 Μαΐου στο Γήπεδο Tae Kwon Do.

Κατά τη διάρκεια του Convention θα τρέχουν καθημερινά διάφορα παράλληλα events, όπως street style χοροί, live performances, μοναδικά graffiti shows, body painting, διαγωνισμοί bmx και skate, αλλά και διαγωνισμοί tattoo με διάφορες κατηγορίες. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα λειτουργούν επίσης περίπτερα με tattoo supplies, ρούχα και αξεσουάρ, piercing, αερογραφίες και μόνιμο μακιγιάζ.

Στα highlights του 12ου ATC είναι και το special δωμάτιο της Vans. Θα παρουσιάσει μαζί με το Athens Tattoo Convention customized Vans shoes αλλά και 50 ιδιαίτερα tattoo έργα. 13 γνωστοί tattoo artists από 10 διαφορετικά studios σχεδίασαν απευθείας πάνω στα Vans icons sneakers, που έχουν γράψει ιστορία στην street κουλτούρα, και δημιούργησαν μοναδικά customized Vans. Η έκθεση θα διαρκέσει από την Παρασκευή έως την Κυριακή σε ειδικό δωμάτιο κοντά στο stage της διοργάνωσης.

Και φέτος το Athens Tattoo Convention θα φιλοξενήσει το «Make a Wish!» για να εκπληρώσει τις ευχές παιδιών από 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες θα μπορούν να χτυπήσουν το «Αστέρι της Ευχής» στο σχέδιο και μέγεθος της επιλογής τους, έναντι του ποσού των €20, ενισχύοντας έτσι τον αγώνα τους για ζωή.

Το Athens Tattoo Convention θα πραγματοποιηθεί 11 με 13 Μαΐου στο Γήπεδο Tae Kwon Do (απέναντι από τα Village Cinemas Π. Φαλήρου).

Τιμές εισιτηρίων: Ημερήσιο: €10/ Τριήμερο: €20
Περισσότερα για τη διοργάνωση μπορείς να βρεις στο athenstattooconvention.gr, στο Facebook: athenstattooconvention, και στο Insta: @athenstattooconvention

Previous Story

Χωρίς μετρό όλη τη Δευτέρα η Αττική λόγω 24ωρης απεργίας

Next Story

Drag queens σε ιδιαίτερα μαθήματα μόδας

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop