Σύμφωνα λοιπόν με το We Got This Covered, στη νέα του ταινία ο Loki θα είναι πιο κοντά στο χαρακτήρα του κόμικ, το οποίο τον θέλει να έχει ερωτικές σχέσεις και με τα δύο φύλα.

Στο κόμικ ο χαρακτήρας του Loki παρουσιάζεται σαν gender fluid, ενώ αρκετές φορές αλλάζει και παίρνει γυναικεία μορφή. Ήδη κυκλοφορούν φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ηθοποιού Sophia Di Martino, με τη στολή του Loki, και αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι θα αποτελεί την θηλυκή εκδοχή του διάσημου χαρακτήρα. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που πιστεύουν ότι θα είναι ο χαρακτήρας της “The Enchantress” στη νέα ταινία.

lokiΔεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες ακόμα, αλλά οι φήμες οργιάζουν. Μέσα στην ιστορία υπάρχει η εκδοχή της επιστροφής στο παρελθόν με τον Richard E. Grant, να έχει αναλάβει το ρόλο του Loki στην μεγαλύτερη ηλικιακά εκδοχή του.

Στην εκδοχή του κόμικ ο Loki αλλάζει μονίμως μορφή, οπότε το να δούμε το χαρακτήρα στην ταινία να αλλάζει σε γυναικεία εκδοχή θα είναι σίγουρα κάτι το διαφορετικό.

Τα γυρίσματα έχουν καθυστερήσει λόγω της πανδημίας, αλλά η ταινία έχει προγραμματιστεί για την πρεμιέρα της μέσα στο 2021.

Df-Hve6-JX0-AEYH3hΜπορεί αρκετές φορές το Cinematic Universe της Marvel να έχει κατηγορηθεί για την έλλειψη queer χαρακτήρων στο ενεργητικό του, αλλά τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν με ταινίες όπως το The Eternals και το Thor: Love and Thunder να έχουν ήδη επιβεβαιώσει τους LGBTQ χαρακτήρες τους.

Ο Brian Tyree Henry θα είναι ο Phastos, ένας gay υπερήρωας με σύζυγο και παιδιά στη νέα ταινία The Eternals, ενώ η Tessa Thompson στο sequel του Thor, θα βρίσκεται σε σχέση με μια γυναίκα.

Παρόλη την πανδημία περιμένουμε με ενδιαφέρον όλες τις νέες εκδοχές των ταινιών που αναφέραμε. Ας είναι λοιπόν ο Loki να κάνει την αρχή. Μέχρι τότε, stay tuned!

Nancy Von X

Μοιρασθείτε το: