Η Trixie Mattel συζήτησε την επιρροή του Trump στη Drag σκηνή μαζί με τον Larry King

Date:

Μα ποιος θα μπορούσε να διανοηθεί πως η Trixie Mattel και ο Donald Trump θα είχαν κάτι κοινό; Η λαμπερή νικήτρια της 3ης σεζόν του RuPaul’s Drag Race: All Stars, κάθισε μαζί με τον Larry King και έπιασαν την κουβέντα, για αυτό ακριβώς το θέμα.

«Είμαστε και οι δύο άνδρες με περούκα που χρησιμοποιούν υπερβολικά πολύ bronzer», λέει η Trixie.

Επίσης δεν έχασε την ευκαιρία να συζητήσει το πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του drag ως πολιτικό σχόλιο, στην εποχή του Trump, συγκρίνοντας το στην αναγεννησιακή περίοδο μετά την Ναζιστική Γερμανία, και το πώς η καταπίεση τροφοδοτεί την τέχνη. Ο ίδιος ο Larry King έφερε ως παράδειγμα το Cabaret.

«Νομίζω πως αν όλα ήταν ρόδινα, αυτό που κάνω δεν θα φαινόταν το ίδιο ενδιαφέρον. Μέρος του τι κάνει το Drag να φαίνεται γαμάτο, είναι η κόψη του, και ο παράγοντας του διαφορετικού, του ‘άλλου’. Έτσι και με το Trixie and Katya Show, ακριβώς επειδή τα πάντα αυτή την περίοδο είναι τόσο (αναφωνεί), ο κόσμος θέλει απλά να ανάψει την τηλεόραση και να δει δυο βλαμμένες με στολές κοτόπουλου και κραγιόν, να μιλούν για ότι τους καπνίσει.»

Θάνος Βαρνάβας

Θάνος Βαρνάβας
Θάνος Βαρνάβας
Μία μέρα, ο Σάουρον πήρε μανιτάρια, είδε το φως, και έφτιαξε εμένα. Μετά το σοκ παραιτήθηκε, και αποφάσισε να γίνει εκτροφέας χρυσόψαρων. Με λένε Θάνο Βαρνάβα. Όταν δεν τσακώνομαι με τις φωνές μέσα στο κεφάλι μου, γουστάρω να δημιουργώ, να γράφω, και να κάνω βελονάκι. Κόπιασε να τα πούμε, θα σου βγάλω και μεζέ με το τσιπουράκι.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked