Η Trixie Mattel συζήτησε την επιρροή του Trump στη Drag σκηνή μαζί με τον Larry King

Μα ποιος θα μπορούσε να διανοηθεί πως η Trixie Mattel και ο Donald Trump θα είχαν κάτι κοινό; Η λαμπερή νικήτρια της 3ης σεζόν του RuPaul’s Drag Race: All Stars, κάθισε μαζί με τον Larry King και έπιασαν την κουβέντα, για αυτό ακριβώς το θέμα.

«Είμαστε και οι δύο άνδρες με περούκα που χρησιμοποιούν υπερβολικά πολύ bronzer», λέει η Trixie.

Επίσης δεν έχασε την ευκαιρία να συζητήσει το πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του drag ως πολιτικό σχόλιο, στην εποχή του Trump, συγκρίνοντας το στην αναγεννησιακή περίοδο μετά την Ναζιστική Γερμανία, και το πώς η καταπίεση τροφοδοτεί την τέχνη. Ο ίδιος ο Larry King έφερε ως παράδειγμα το Cabaret.

«Νομίζω πως αν όλα ήταν ρόδινα, αυτό που κάνω δεν θα φαινόταν το ίδιο ενδιαφέρον. Μέρος του τι κάνει το Drag να φαίνεται γαμάτο, είναι η κόψη του, και ο παράγοντας του διαφορετικού, του ‘άλλου’. Έτσι και με το Trixie and Katya Show, ακριβώς επειδή τα πάντα αυτή την περίοδο είναι τόσο (αναφωνεί), ο κόσμος θέλει απλά να ανάψει την τηλεόραση και να δει δυο βλαμμένες με στολές κοτόπουλου και κραγιόν, να μιλούν για ότι τους καπνίσει.»

Θάνος Βαρνάβας

Θάνος Βαρνάβας
Θάνος Βαρνάβας
Μία μέρα, ο Σάουρον πήρε μανιτάρια, είδε το φως, και έφτιαξε εμένα. Μετά το σοκ παραιτήθηκε, και αποφάσισε να γίνει εκτροφέας χρυσόψαρων. Με λένε Θάνο Βαρνάβα. Όταν δεν τσακώνομαι με τις φωνές μέσα στο κεφάλι μου, γουστάρω να δημιουργώ, να γράφω, και να κάνω βελονάκι. Κόπιασε να τα πούμε, θα σου βγάλω και μεζέ με το τσιπουράκι.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

“John Lennon: Murder Without a Trial” – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του John Lennon σε ντοκιμαντέρ

Τα άγνωστα κίνητρα πίσω από τον θανάσιμο πυροβολισμό του...

Νέο live video από τους Rotting Christ για το “Elthe Kyrie”

Οι Rotting Christ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο live...

Ο Ozzy Osbourne φοβάται ότι μπορεί να μην ανέβει ποτέ ξανά σε σκηνή

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι μπορεί να μην εμφανιστεί...

Οι Metallica θα δώσουν για πρώτη φορά συναυλία στη Σαουδική Αραβία

Οι Metallica ανακοίνωσαν την τελευταία τους εμφάνιση για το...
Punked