Η Sony μας αποκάλυψε το χειριστήριο του PS5!

Date:

Η Sony αποκάλυψε το τo DualSense, το οποίο θα αποτελέσει το νέο χειριστήριο για το PlayStation 5. Το DualSense θα κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά του DualShock 4, προσθέτοντας κάποιες νέες λειτουργίες βελτιώνοντας έτσι το σχέδιο. Όπως ενημέρωσε επίσημα η ίδια η Sony σχετικά, στη νέα κονσόλα αναμένεται να υπάρχει ένα πλήρως διαφοροποιημένο αλλά και εξελιγμένο χειριστήριο, πολύ διαφορετικό από το “Dual Shock 4” που συνόδευε την προηγούμενη έκδοση.

Το “DualSense” θα προσφέρει απτική ανατροφοδότηση και αισθητήρες που θα δημιουργούν αντίσταση και δόνηση ανάλογα με το παιχνίδι. Μέσα στις υπόλοιπες πρόσθετες λειτουργίες, μία άλλη σημαντική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο χειριστήριο θα είναι και το κεντρικό κουμπί του μενού στη μέση, όπου πλέον φαίνεται ότι θα αντικατασταθεί από ένα κουμπί με την ονομασία και εντολή “create”.

Uad-Ab-RDJ2q94k-Ccgvm45-QdΟ Jim Ryan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment δήλωσε:

«Το DualSense σηματοδοτεί μια ριζική αλλαγή από τα προηγούμενα χειριστήρια μας και καταγράφει το πόσο έντονα αισθανόμαστε που κάνουμε ένα άλμα γενιάς με το PS5.Το νέο χειριστήριο μαζί με τα νέα χαρακτηριστικά του PS5, θα αλλάξουν τον τρόπου που παίζουμε παιχνίδια, συνεχίζοντας έτσι τον στόχο μας να ξεπεράσουμε τα όρια του παιχνιδιού. Για την κοινότητα του PlayStation, θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω που κάνετε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί μας καθώς κατευθυνόμαστε προς την κυκλοφορία του PS5 στις γιορτές του 2020. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τους επόμενους μήνες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PS5 και το design της κονσόλας.»

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

20 αγαπημένα fast-paced τραγούδια των Iron Maiden

Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί πάση θυσία με την...

Rocky (1976) – Η ταινία σταθμός στην καριέρα του Sylvester Stallone

Αν νομίζετε ότι ο Sylvester Stallone δεν έχει κάνει...

Jean-Michel Basquiat: Νοικιάζεται το διαμέρισμα και στούντιο του στην Νέα Υόρκη

Το 1983, ο καλλιτέχνης ο Jean-Michel Basquiat νοίκιασε ένα...

Τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσεις Pit (εκτός από ένα live)

Πλησιάζει 10 Δεκέμβρη και έχουμε live Wolfheart, οπότε πρέπει...
Punked