Η Pearl “έφαγε” πόρτα μια για πάντα από το RuPaul’s Drag Race

Το RuPaul’s Drag Race σύμφωνα με αρκετό κόσμο έγινε μια μεγάλη επιτυχία, χάρη στη θετική ενέργεια του Show.

Η πρώην όμως διαγωνιζόμενη Pearl έχει κάτι διαφορετικό να δηλώσει, καθώς θεωρεί ότι τα φαινόμενα απατούν. Σύμφωνα με εκείνη, επειδή έχει μιλήσει ανοιχτά για το show, πιστεύει ότι είναι και ο λόγος που την απέκλεισαν τελείως από αυτό.

xyrena_pearlΣυγκεκριμένα ανέφερε ένα περιστατικό όπου η ίδια συνάντησε τυχαία τον RuPaul. Όταν οι κάμερες σταμάτησαν να γράφουν, γύρισε θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του εκφράσει πως ένιωθε τιμή που βρισκόταν σε εκείνο το χώρο μαζί του.

Τότε ο RuPaul γύρισε σύμφωνα με εκείνη και της απάντησε κυνικά, ” Τίποτα από όσα λες δεν έχει σημασία, όταν οι κάμερες είναι κλειστές”. 

Αυτό την πλήγωσε αρκετά ώστε να είναι με το ένα πόδι, μονίμως έξω από τη σαιζόν της.

pearl_rpdr” Ίσως επειδή ήμουν όμορφη, ίσως θέλησα να γίνω κάτι που ποτέ δεν ήμουν, αλλά εκείνη τη στιγμή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί ήταν ένα ίνδαλμα για εμένα. Την λάτρευα και ένιωσα πως αυτό που μου είπε, ότι ήταν ιδιαίτερα προσβλητικό.. Το Hollywood είναι σάπιο και αηδία. Πως μπορείς να λες κάτι τέτοιο, σε κάποιον που σε θεωρεί είδωλο του;”

Το δράμα όμως δεν τελείωσε εδώ. Η ίδια θεωρεί πως ο RuPaul ή άτομα που βρίσκονται κοντά του, την τιμώρησαν αφήνοντας της μια και καλή εκτός του show επειδή μίλησε δημόσια για εκείνους.

“Μου τηλεφώνησε ένας παραγωγός του show μετά τη συνέντευξη μου, απλά για να μου δηλώσει ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ σε κάποιο All Stars”, ανέφερε η ίδια.

Ο ίδιος ο RuPaul, δεν έχει κάνει καμία δήλωση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Θάνος Βαρνάβας

 

 

Previous Story

Γυναίκα στο ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή της Lacoste για πρώτη φορά

Next Story

Good Omens: Ποτέ η Αποκάλυψη δεν έμοιαζε τόσο αστεία

Latest from Blog

Punked
Go toTop