Η Paramount απέκτησε τον κατάλογο ταινιών της Miramax και τις επανακυκλοφορεί σε Blu-Ray.

Date:

Η εταιρεία παραγωγής και διανομής ταινιών Miramax που ίδρυσαν οι αδερφοί Weinstein έχει έναν αξιοθαύμαστο κατάλογο επιτυχιών ο οποίος γίνεται ξανά διαθέσιμος σε φυσική μορφή.

Ο κολοσσός ViacomCBS στις 20 Δεκεμβρίου 2019 αγόρασε το 49% των μετοχών της Miramax έναντι 375 εκατομμυρίων δολαρίων, δίνοντας στην Paramount Pictures τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής της ταινιοθήκης σε όλο τον κόσμο.

2

53

Από την 1η Φεβρουαρίου 2021 κυκλοφορούν ξανά σε DVD και Blu-Ray στο Ηνωμένο Βασίλειο ένα πακέτο ταινιών παραγωγής Miramax μεταξύ των οποίων είναι οι ταινίες “Pulp Fiction” και “Jackie Brown” του Quentin Tarantino, το “Θα Χυθεί Αίμα” (There Will Be Blood) του Paul Thomas Anderson με τον Daniel Day-Lewis, ο “Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ” (Good Will Hunting) του Gus Van Sant με τους Robin Williams-Matt Damon, το βραβευμένο με Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας μιούζικαλ του Rob Marshall “Chicago”, η τριλογία του Robert Rodriguez “From Dusk Till Dawn”, οι τρεις πρώτες ταινίες “Scary Movie”, η ταινία του Martin Scorsese “The Aviator” με τον Leonardo DiCaprio, το “Cop Land” του James Mangold με τους Sylvester Stallone και Robert De Niro, η βραβευμένη με 4 Οσκαρ ταινία του Fernando Meirelles “Η Πόλη του Θεού” (City of God), ο κινεζικός “Ηρωας” (Hero) του Zhang Yimou, το πρωτοποριακό “Sin City” των Frank Miller-Robert Rodriguez, ο “Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ” (The Talented Mr. Ripley) του Anthony Minghella, οι “Υπάλληλοι” (Clerks) και το “Jay and Silent Bob Strike Back” του Kevin Smith, το ψυχολογικό θρίλερ “Οι Αλλοι” (The Others) του Alejandro Amenábar με τη Nicole Kidman, το έπος “Cold Mountain” του Anthony Minghella, η κινηματογραφική μεταφορά του “Starsky & Hutch” με τους Ben Stiller-Owen Wilson, το cult “Highlander 4”, το “Finding Neverland” του Marc Foster με τους Johnny Depp-Kate Winslet, και ένα κουτί με τρεις ταινίες “Halloween”.

4

6

7

Ολες οι παραπάνω και ακόμα περισσότερες ταινίες είναι διαθέσιμες για αγορά από το κοινό σε φυσική μορφή με την τιμή κάθε δίσκου να κυμαίνεται στις 7 λίρες.

Ορέστης Μαλτέζος

Ορέστης Μαλτέζος
Ορέστης Μαλτέζος
Η πρώτη μου ανάμνηση είναι να γράφω ταινίες στο βίντεο, και παρότι άλλαξε η τεχνολογία, το χούι του συλλέκτη ταινιών έμεινε αναλλοίωτο. Με λένε Ορέστη Μαλτέζο, είμαι σκηνοθέτης, και ο κινηματογράφος είναι ο δεύτερος έρωτας της ζωής μου. Γιατί ακόμα κι αν η μέρα σου είναι σκατά, μπορείς να δεις μια ταινία με κάποιον που η μέρα του είναι πολύ χειρότερη.

Share post:

LATEST

Οι μεγαλύτεροι γκαντέμηδες στην ιστορία

Σήμερα νιώθω λίγο διδακτικός, οπότε θα σας (παρα)μορφώσω με μερικά άτομα που όταν γεννιόσαντο οι θεοί τους είδαν και λέγανε “εσένα θα σε ΓΚΟΥΧΓΚΟΥΧ”. Θα...

MUSTS

Οι Disturbed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “Divisive”

Αγωνία τέλος καθώς οι Disturbed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της...

H Amazon ετοιμάζει σειρά “Blade Runner”

Η Amazon ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία "προκλητική" νέα σειρά...

Οι Metallica ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για τη φιλανθρωπική συναυλία “Helping Hands”

Οι Metallica ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να διοργανώσουν για...

Ο 3ος κύκλος της σειράς “War of The Worlds” επιστρέφει στο FOX

Ένας πόλεμος στον χώρο και τον χρόνο ξεκινάει! Aπό...
Punked