Η Lady Gaga μας είχε συστήσει το δικό της άρωμα το μακρυνό 2012, με τίτλο “Fame”. Σήμερα, η βραβευμένη με Όσκαρ καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του Valentino για το Voce Viva, και οι θαυμαστές της έχουν πλέον την ευκαιρία να δουν το βίντεο της παρουσίασης.

val-echo-retailer-com-lgg-visual-2400-x-3680-1600362610

H καμπάνια συνοδεύεται από το #MyVoiceMyStrength με την ξεχωριστή φωνή της Gaga η οποία γιορτάζει την ισότητα, καθώς σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Voce Viva “ο καθένας έχει τη δική του φωνή, αποτελεί μια δύναμη της φύσης, και η φύση είναι παντοδύναμη”.

Η ταινία ξεκινά με τη Lady Gaga σε ένα δάσος κοντά στο Λος Άντζελες ενώ το φόρεμα της συμβολίζει το σήμα κατατεθέν του Valentino. “Αισθανόμουν δυνατή και ζωντανή, ακούγοντας την ηχώ του εαυτού μου μέσα στο δάσος καθώς τραγουδούσα φορώντας αυτό το φόρεμα. Μου θύμιζε την ελευθερία μου και το πώς κατάφερα να βιώσω τη μαγεία, μια ελευθερία που εύχομαι να έχει ο καθένας” δήλωσε σε ανακοίνωση Τύπου, η Lady Gaga.

Για την ίδια χρειάστηκαν χρόνια να συνειδητοποιήσει τη δύναμη της φωνής της και να την χρησιμοποιήσει για μια πιο θετική αλλαγή στη ζωή της. Προσπαθεί να συγκεντρώνεται στις ικανότητες της, και θεωρεί ότι είναι σημαντικό να δουλεύει ακόμα περισσότερο πάνω σε εκείνες. Είναι σαν να χτίζεις ένα σπίτι το οποίο όμως δεν τελειώνει ποτέ.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο νέο Voce Viva εδώ.