Ο makeup artist Maxi που συνεργάζεται με τη Britney Spears δήλωσε σε ένα podcast πως η 38χρονη τραγουδίστρια θα είχε κάνει παιδί και θα είχε παντρευτεί τον σύντροφό της αν δεν υπήρχαν στη μέση οι νομικές της περιπλοκές. «Μπορώ να σας πω πως ακόμα ελέγχουν μέχρι και σήμερα το αν θα κάνει παιδί ή όχι, αν θα παντρευτεί ή όχι, και ποιοι είναι οι φίλοι της, και αυτά είναι σημαντικά πράγματα», ενώ σύγκρινε την κατάσταση της με την μετα-αποκαλυπτική σειρά “The Handmaid’s Tale”, όπου τα δικαιώματα αναπαραγωγής των γυναικών ελέγχονται από μία απολυταρχική κυβέρνηση».

«Μιλάμε για μια κατάσταση τύπου “Handmaid’s Tale” για να την εμποδίσουν να κάνει παιδί. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες ή να πω κάτι πιο συγκεκριμένο, αλλά λέω με σιγουριά πως θα είχε κάνει παιδί μέχρι τώρα. Θα είχε παντρευτεί τον Σαμ μέχρι τώρα. Θα είχε έναν κύκλο φίλων γύρω της. Λυπηρό».

Η Britney Spears είναι μητέρα δύο παιδιών, του Jayden James, ετών 14, και του Sean Preston, ετών 15 από τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline, από τον οποίο χώρισε το 2007 μετά από τρία χρόνια γάμου. Μετά τον δημόσιο νευρικό κλονισμό της το 2008, η Britney βρίσκεται από τον πατέρα της, Jamie Spears, υπό καθεστώς συντηρητικότητας, μια νομική έννοια στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την οποία ένας κηδεμόνας διορίζεται από έναν δικαστή για τη διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων και της καθημερινής ζωής ενός άλλου λόγω σωματικών ή διανοητικών περιορισμών.

Μετά την επανεξέταση που έγινε τον Αύγουστο του 2020, διαχειρίστρια ορίστηκε η μικρότερη αδερφή της, Jamie Lynn Spears. Ο Maxi ισχυρίστηκε πως πλέον η Britney έχει περισσότερο έλεγχο στα social media της και η κατάστασή της βελτιώνεται. Η Britney είναι ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram τους τελευταίους μήνες κάνοντας συχνές αναρτήσεις.

6

Από το 2016, βγαίνει με τον σύντροφό της, Sam Asghari, 28 ετών personal trainer, αλλά η συντηρητικότητα έκανε τη σχέση τους δύσκολη τον πρώτο καιρό. «Εκείνη την περίοδο ήταν υπό τον πλήρη έλεγχο του πατέρα της λόγω της συντηρητικότητας αλλά ακόμα κι έτσι κατάφερε να διατηρήσει τον Sam ως σύντροφό της. Ο Sam πέρασε τα μαρτύρια της κόλασης από τον πατέρα της, και δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες για το τι πέρασε, αλλά πέρασε τα πάνδεινα για να μπορεί έστω να βρίσκεται μαζί της».

Ορέστης Μαλτέζος

Μοιρασθείτε το: