Η Barbra Streisand υποστηρίζει την LGBT κοινότητα γιατί “η αγάπη δεν κάνει ποτέ λάθος”

Date:

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και θρυλικό gay icon, ασκεί έντονη κριτική ενάντια στην πολιτική του Donald Trump. Στις 2 Νοεμβρίου έβγαλε το 36ο σε σειρά άλμπουμ της “Walls”.

Όλο το ύφος του δίσκου είναι μια αναφορά ενάντια στην πολιτική που ασκεί ο Donald Trump, ενώ ασκεί μεγάλη κριτική μέσα από την τελευταία της δουλειά.

Ένα από τα κομμάτια όμως κατάφερε να ξεχωρίσει. Το  “Love’s Never Wrong” αποτελεί έναν ύμνο στην αγάπη και θέλει να θέσει ερωτήματα, ενάντια σε όσους πιστεύουν το αντίθετο.

Σύμφωνα με την ίδια ο Trump προσπαθεί να διχάσει το έθνος και αυτό είναι μια εγκληματική σκέψη.  Δυστυχώς όσο και αν δεν θέλουν να το αποδεχτούν εκεί έξω, η αγάπη ποτέ δεν είναι λάθος!

Nancy Von x

 

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked