Η φύση στα μαλλιά σου με τη νέα σειρά της L’Oréal Professionnel

Date:

Η L’Oréal Professionnel, η ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στην Ελλάδα, παρουσίασε σε press event που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες τα μεγάλα «φυσικά» λανσαρίσματα και τις επαναστατικές καινοτομίες που αφορούν τον κομμωτικό κλάδο.

Στο ειδυλλιακό τοπίο του Margi Farm και με φυσικό ντεκόρ τις γαλλικές λεβάντες, τα αρωματικά φυτά και βότανα, τα λουλούδια και τα βιολογικά οπωρολαχανικά, δημοσιογράφοι, beauty editors, digital creators και άνθρωποι του χώρου των media, βίωσαν την εμπειρία της πρώτης 100% Φυτικής Επαγγελματικής Βαφής Μαλλιών Botanēa και της νέας σειράς περιποίησης Source Essentielle η οποία δημιουργήθηκε με συστατικά φυσικής προέλευσης, από 80 έως 100% σε περιεκτικότητα.

Οι νέες αυτές προτάσεις της L’Oréal Professionnel για τη βαφή και την περιποίηση των μαλλιών βασίζονται σε μια αληθινή, διάφανη, οικολογική και ειλικρινή προσέγγιση.

Η Botanēa είναι η πρώτη 100% φυτική βαφή, σε μορφή πούδρας η οποία αναμιγνύεται με νερό.

Τα τρία φυτά στην καρδιά της σύνθεσής της (χέννα, κασσία και indigo) επιλέχθηκαν προσεκτικά, ώστε να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα κριτήρια τόσο της χρωματικής απόδοσης, όσο και της αειφόρου ανάπτυξης κατά τη συγκομιδή τους.

Η Source Essentielle είναι η πρώτη σειρά περιποίησης με συστατικά φυσικής προέλευσης τα οποία μπορούνε να ξαναγεμίσουν στα κομμωτήρια.

Για πρώτη φορά δηλαδή φυσικά και φυτικά προϊόντα βαφής και περιποίησης μαλλιών προσφέρουν ένα πραγματικά επαγγελματικό αποτέλεσμα! TRULY NATURAL, TRULY PROFESSIONAL.

Η σειρά περιποίησης Source Essentielle κυκλοφορεί από τον Ιούνιο σε
επιλεγμένα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel και η Φυτική Επαγγελματική
Βαφή Μαλλιών Botanēa κυκλοφορεί αρχικά σε 9 flagstore salons: 

Petros Glyfada | Sadhu Hair | Elements Hair Stylist | Letif Hair Salon | Xanthi Hair Gallery | mod’s hair N. Ερυθραία | Telis Kikeris | Αndreas Coiffure | mod’s hair Aγ. Μελετίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε ευρύτερη, επιλεκτική διανομή το Σεπτέμβριο του 2018.

Μαίρη Σταμούλη
Μαίρη Σταμούλη
Αν με ρωτήσεις τι είναι punked θα σου πω η άρνηση μου να βαφτώ όταν ξυπνάω στραβά αλλά πρέπει να πάω στο γραφείο! Σε άλλα νέα, με λένε Μαίρη Σταμούλη, είμαι δημοσιογράφος & blogger, λατρεύω τις τσάντες και τα κραγιόν. Εδώ τι θα κάνω, δεν ξέρω... μάλλον προορίζομαι για βοηθός βαφείου μιας και αλλάζω χρώμα στο μαλλί πολύ συχνά. Ταφτίσου εδώ!

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked