Η ταινία της Harley Quinn, θα έχει την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη Ασιατικής καταγωγής

Date:

Η DC comics έχει στα σκαριά τη δημιουργία της ταινίας που θα αφιερώνεται στο χαρακτήρα της Harley Quinn, με πρωταγωνίστρια την μοναδική Margot Robbie, όπως ακριβώς μας συστήθηκε μέσω της ταινίας Suicide Squad.

Οι παραγωγοί της ταινίας έχουν αρχίσει να στρέφουν το βλέμμα τους στην Ασιατικής καταγωγής σκηνοθέτη Cathy Yan. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι σε περίπτωση που αυτή η συνεργασία ευδοκιμήσει θα είναι η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης με Ασιατική καταγωγή σε ταινία τέτοιου είδους.

cathy_yan_harley_quinn_directorΗ Yan είναι η σκηνοθέτης πίσω από το Dead Pigs, το οποίο διακρίθηκε σε διάφορα φεστιβάλ όπως το Sundance, τη χρονιά που μας πέρασε. Επίσης έχει εργαστεί στη συγγραφή και παραγωγή ταινιών μικρού μήκους.

Σύμφωνα με πηγές η ίδια η Margot Robbie, ζήτησε να συνεργαστεί με μια γυναίκα σκηνοθέτη. Το σενάριο της ταινίας έχει βασιστεί στο κόμικ “Birds of Prey”, όπου η Harley θα συναντηθεί με άλλους χαρακτήρες όπως οι Black Canary, Barbara Gordon (Batgirl) και Huntress.

Παρόλα  αυτά δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί αν όλοι οι παραπάνω χαρακτήρες θα υπάρχουν στην συγκεκριμένη ταινία. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά.

 

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked