Στο νέο πρότζεκτ του Rob Kilburn βλέπουμε το υλικό που έχει προκύψει μέσα από την προσωπική του έρευνα για την Πανκ σκηνή του Sunderland, μέσα από βίντεο, φωτογραφίες, εισιτήρια και πόστερ σε μια προσπάθεια να διηγηθεί την ιστορία τους όσο καλύτερα γίνεται.

b25l-Y21z-Ojg2-YTc0-ZTgy-LWU1-ODMt-NDMw-Zi05-ZTk1-LTlk-M2-M2-Yj-I5-Yj-Vl-NTpl-Yz-Zj-M2-Ri-ZS1j-MDYz-Ο ίδιος θέλησε να μιλήσει με κόσμο που έζησαν το ρεύμα της εποχής εκείνης στις σκηνές Barbary Coast, Seaburn Hall, The Mayfair Suite, Manor Quay και The Old Twenty Nine, ενώ παράλληλα μίλησε με μέλη τοπικών συγκροτημάτων της εποχής όπως οι Leatherface, Toy Dolls, Penetration και Angelic Upstarts.

 

Στο Bunker studio γινόντουσαν οι περισσότερες πρόβες των συγκροτημάτων και η Little Rocket Records δίνει μια πιο κοντινή ματιά στις ζωές των συγκροτημάτων της εποχής. Ανάμεσα στο φωτογραφικό υλικό μπορεί κάποιος να δεί τον  Joe Strummer να παίζει το The Station in Gateshead τον Μάιο του 1985.

Ο Kilburn δηλώνει φαν της πανκ, μεγάλωσε με αυτό το στυλ και πιστεύει ότι έχει τη δική του θέση ανάμεσα στην ιστορία. Στην προσπάθεια του να συγκεντρώσει ακόμα μεγαλύτερο υλικό αναζητά πληροφορίες μέσω της σελίδας του στο Facebook, Tyne and Weird ώστε να ανακαλύψει και το τελευταίο ξεχασμένο πόστερ της εποχής εκείνης.

Εμείς λοιπόν αναμένουμε όλο το υλικό στους δέκτες μας!

Nancy Von X

Μοιρασθείτε το: