Η μουσική γίνεται σκοτεινή με την εμφάνιση της Barbara Black, ενός κυκλώνα southern blues, American rock, gospel και metal

Date:

Όταν συνδυάζεις μια συμπεριφορά που ο ίδιος ο Lemmy μπόρεσε να υπογράψει σαν μια φωνητική ικανότητα που αξίζει στον Myles Kennedy και σε αυτό προσθέσετε έναν ήχο που γεννιέται από τις ρίζες του ροκ με τη δύναμη του σημερινού metal, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο ένα άλμπουμ που δεν πρέπει να χάσετε .

Αυτό το άλμπουμ είναι το «Love, Death & Flies», το τρίτο άλμπουμ της Bárbara Black, μιας τραγουδίστριας και μιας μπάντας που γεννήθηκε για να ροκάρει.

Είναι ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα με μακριά καριέρα, που το 2016 ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της τραγουδίστριας, κυκλοφορώντας το «Spiritual Rock». Το “Shiva” ήταν το τραγούδι που επιλέχθηκε να είναι στην Eurovision από το AEV Festival. Η Barbara έχει κερδίσει πολλά βραβεία ως metal τραγουδίστρια στην Ισπανία, όπως η καλύτερη γυναίκα rock τραγουδίστρια της χώρας, που επιλέχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού La Heavy Magazine το 2013, 2014, 2018, 2019 και 2020.

Η Barbara Black κέρδισε πρόσφατα το Battle Of The Bands στο MDR με 32.071 ψήφους, και είναι έτσι έγινε το συγκρότημα του μήνα για τον Ιούνιο του 2020! Το 2017 κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Ad Libitum» και το συγκρότημα πήγε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018 και στην Ισπανία το 2019. Το νέο άλμπουμ «Love, Death & Flies» είναι το σκληρότερο της ηχητικά και δείχνει τις λυρικές επιρροές των Poe, Bécquer και του κινηματογράφου τρόμου της δεκαετίας του ’80.

Βικτοριανοί δρόμοι, σκοτεινά περάσματα και ένας παρακμιακός ρομαντισμός σας οδηγούν να φτάσετε στο ζενίθ στο “Damnified”, που αντικατοπτρίζει την προσέγγιση της μπάντας στους πιο άγριους νότιους ήχους. Θα βρείτε μια από τις πιο ισχυρές και ποιοτικές φωνές που ελίσσεται ανάμεσα στις μελωδίες, τις κραυγές και την όπερα, καθώς και τις αιχμηρές κιθάρες και τα καταστροφικά ντραμς.

Social Links:

www.barbarablackrock.com

www.facebook.com/barbarablackoficial 

www.youtube.com/barbarablackofficial

https://twitter.com/barbarablack

www.instagram.com/barbarablackoficial

Κωνσταντίνος Χαϊάουι
Κωνσταντίνος Χαϊάουι
I am disinclined to acquiesce to your request....

Share post:

LATEST

Pedro Almodóvar: Ο ασυμβίβαστος σκηνοθέτης γίνεται 73 ετών

Ο βραβευμένος με Οσκαρ, Pedro Almodóvar, γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1949. Είναι γνήσιο τέκνο της λεγόμενης "κίνησης movida", που δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη, στα τέλη...

MUSTS

Oι αγαπημενοι μου χαρακτηρες στο “Rings of power”

Αρχικά σκεφτόμουν να μην τριγκάρω τους όσους φανς έχει...

Οι Disturbed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “Divisive”

Αγωνία τέλος καθώς οι Disturbed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της...

H Amazon ετοιμάζει σειρά “Blade Runner”

Η Amazon ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία "προκλητική" νέα σειρά...

Οι Metallica ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για τη φιλανθρωπική συναυλία “Helping Hands”

Οι Metallica ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να διοργανώσουν για...
Punked