Η Κιβωτός του Νώε στη νέα καμπάνια του Gucci

Date:

Τη δική της σουρεαλιστική άποψη, #GucciGothic, για τον θρύλο της Κιβωτού του Νώε δημιούργησε ο πολυτελής οίκος μόδας Gucci.

Αξιοποιώντας το γόητρο της υπογραφής που έχει ο οίκος στον φυσικό κόσμο, παρουσιάζει στη νέα του εκστρατεία μία αγροτική κοινότητα όπου ζώα και άνθρωποι συνυπάρχουν αρμονικά.

bec5625dcdΗ ιστορία διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό ζωολογικό κήπο, οι φωτογραφίες της καμπάνιας δείχνουν τη «φυλή» των Gucci να τρώει και να ταΐζει τα ζώα.

Τότε ξεσπάει μία μεγάλη καταιγίδα που για να αντιμετωπιστεί απαιτείται η κατασκευή μιας γιγαντιαίας ξύλινης κιβωτού, στην οποία οδηγούνται τα ζώα. Η ιστορία τελειώνει δείχνοντας έναν ορίζοντα γεμάτο χρώματα.

Η ιστορία είναι γνωστή, αλλά οι νεαροί πανκ-αγρότες του οίκου Gucci δίνουν μια νέα προοπτική σ’ αυτήν. Τις φωτογραφίες συνοδεύει ένα βίντεο το οποίο βάζει τον θεατή βαθιά σε έναν σουρεαλιστικό, μυθολογικό κόσμο, όπου ένα γεωργικό τοπίο και οι μεταβολές του καιρού τονίζουν τη δύναμη της φύσης.

Η νέα εκστρατεία του οίκου ξεκινάει τον Οκτώβριο σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked