Η Κάρα Ντελεβίν στηρίζει την εκστρατεία #MyEcoResolution

Ένα εναλλακτικό think-tank, η Πρωτοβουλία Advaya προχωρά σε συνεργασία με το μοντέλο, ηθοποιό Κάρα Ντελεβίν με στόχο την ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή και την προώθηση αλλαγών μέσω της εκστρατείας #MyEcoResolution.

Η Κάρα Ντελεβίν και οι αδερφές Κρίσταμπελ και Ρούμπι Ριντ, που πρωτοστατούν στο πρότζεκτ μίλησαν στη βρετανική Vogue για τους στόχους τους.

Ξεκινήσαμε αυτήν την καμπάνια ως υπενθύμιση ότι μέσω της εκπαίδευσης, της ευαισθητοποίησης και της δράσης μπορούμε να κάνουμε τεράστιες αλλαγές σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Το #MyEcoResolution είναι μια πλατφόρμα που στοχεύει να εμπνεύσει, να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αρχίσουν να κάνουν αλλαγές στην καθημερινότητά τους, ανέφεραν οι Κρίσταμπελ και Ρούμπι Ριντ.

Όχι μόνο τα επίπεδα ευτυχίας μειώνονται ανεξάρτητα από την οικονομική ανάπτυξη, ή την ευημερία, αλλά σύμφωνα με την έκθεση του 2018 της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), έχουμε μόλις 12 χρόνια να δράσουμε για τον περιορισμό της καταστροφικής αλλαγής του κλίματος. Παρόλο που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια συγκλονιστική και τρομακτική αλήθεια, το βλέπουμε ως πρόσκληση για αλλαγή και ευκαιρία εξέλιξης. Πιστεύουμε ότι ένας άλλος τρόπος είναι δυνατός και έχουμε πίστη ότι μαζί μπορούμε να συνδημιουργήσουμε έναν κόσμο στον οποίο ευημερούν τόσο οι άνθρωποι όσο και ο πλανήτης, υπογράμμισαν.

 

Previous Story

Οι «Απολογίες 4 & 5» των Vasistas στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Next Story

Το MOMus – Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης – Συλλογή Κωστάκη ταξιδεύει, εκτίθεται και διακρίνεται διεθνώς

Latest from Blog

Punked
Go toTop