Η Κάρα Ντελεβίν στηρίζει την εκστρατεία #MyEcoResolution

Date:

Ένα εναλλακτικό think-tank, η Πρωτοβουλία Advaya προχωρά σε συνεργασία με το μοντέλο, ηθοποιό Κάρα Ντελεβίν με στόχο την ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή και την προώθηση αλλαγών μέσω της εκστρατείας #MyEcoResolution.

Η Κάρα Ντελεβίν και οι αδερφές Κρίσταμπελ και Ρούμπι Ριντ, που πρωτοστατούν στο πρότζεκτ μίλησαν στη βρετανική Vogue για τους στόχους τους.

Ξεκινήσαμε αυτήν την καμπάνια ως υπενθύμιση ότι μέσω της εκπαίδευσης, της ευαισθητοποίησης και της δράσης μπορούμε να κάνουμε τεράστιες αλλαγές σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Το #MyEcoResolution είναι μια πλατφόρμα που στοχεύει να εμπνεύσει, να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αρχίσουν να κάνουν αλλαγές στην καθημερινότητά τους, ανέφεραν οι Κρίσταμπελ και Ρούμπι Ριντ.

Όχι μόνο τα επίπεδα ευτυχίας μειώνονται ανεξάρτητα από την οικονομική ανάπτυξη, ή την ευημερία, αλλά σύμφωνα με την έκθεση του 2018 της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), έχουμε μόλις 12 χρόνια να δράσουμε για τον περιορισμό της καταστροφικής αλλαγής του κλίματος. Παρόλο που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια συγκλονιστική και τρομακτική αλήθεια, το βλέπουμε ως πρόσκληση για αλλαγή και ευκαιρία εξέλιξης. Πιστεύουμε ότι ένας άλλος τρόπος είναι δυνατός και έχουμε πίστη ότι μαζί μπορούμε να συνδημιουργήσουμε έναν κόσμο στον οποίο ευημερούν τόσο οι άνθρωποι όσο και ο πλανήτης, υπογράμμισαν.

 

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked