Η Κάρα Ντελεβίν στηρίζει την εκστρατεία #MyEcoResolution

Ένα εναλλακτικό think-tank, η Πρωτοβουλία Advaya προχωρά σε συνεργασία με το μοντέλο, ηθοποιό Κάρα Ντελεβίν με στόχο την ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή και την προώθηση αλλαγών μέσω της εκστρατείας #MyEcoResolution.

Η Κάρα Ντελεβίν και οι αδερφές Κρίσταμπελ και Ρούμπι Ριντ, που πρωτοστατούν στο πρότζεκτ μίλησαν στη βρετανική Vogue για τους στόχους τους.

Ξεκινήσαμε αυτήν την καμπάνια ως υπενθύμιση ότι μέσω της εκπαίδευσης, της ευαισθητοποίησης και της δράσης μπορούμε να κάνουμε τεράστιες αλλαγές σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Το #MyEcoResolution είναι μια πλατφόρμα που στοχεύει να εμπνεύσει, να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αρχίσουν να κάνουν αλλαγές στην καθημερινότητά τους, ανέφεραν οι Κρίσταμπελ και Ρούμπι Ριντ.

Όχι μόνο τα επίπεδα ευτυχίας μειώνονται ανεξάρτητα από την οικονομική ανάπτυξη, ή την ευημερία, αλλά σύμφωνα με την έκθεση του 2018 της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), έχουμε μόλις 12 χρόνια να δράσουμε για τον περιορισμό της καταστροφικής αλλαγής του κλίματος. Παρόλο που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια συγκλονιστική και τρομακτική αλήθεια, το βλέπουμε ως πρόσκληση για αλλαγή και ευκαιρία εξέλιξης. Πιστεύουμε ότι ένας άλλος τρόπος είναι δυνατός και έχουμε πίστη ότι μαζί μπορούμε να συνδημιουργήσουμε έναν κόσμο στον οποίο ευημερούν τόσο οι άνθρωποι όσο και ο πλανήτης, υπογράμμισαν.

 

Share post:

POPULAR

More like this
Related

“John Lennon: Murder Without a Trial” – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του John Lennon σε ντοκιμαντέρ

Τα άγνωστα κίνητρα πίσω από τον θανάσιμο πυροβολισμό του...

Νέο live video από τους Rotting Christ για το “Elthe Kyrie”

Οι Rotting Christ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο live...

Ο Ozzy Osbourne φοβάται ότι μπορεί να μην ανέβει ποτέ ξανά σε σκηνή

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι μπορεί να μην εμφανιστεί...

Οι Metallica θα δώσουν για πρώτη φορά συναυλία στη Σαουδική Αραβία

Οι Metallica ανακοίνωσαν την τελευταία τους εμφάνιση για το...
Punked