Η θεά Vander Von Odd μεταμορφώνεται για τα μάτια του Cosmopolitan

Date:

Η Vander Von Odd δεν είναι μια κλασσική Drag Queen. Η νίκη της στην πρώτη σαιζόν του Dragula το επιβεβαιώνει περίτρανα (παρεμπιπτόντως σε περίπτωση που δεν έχεις δεί το “The Boulet Brothers’ Dragula”, παράτα τώρα ότι κάνεις και ξεκίνα να βλέπεις τις δύο περασμένες σαιζόν χθές!).

Η Von Odd διώχνει την κλασσική nude απόχρωση του foundation στο πυρ το εξώτερο, για χάρη του μπλέ. Δεν έχεις ξαναδεί μπλέ contour;

Αν δεν έχεις ήδη την περιέργεια να δείς το τελικό αποτέλεσμα, τότε περίμενε να ολοκληρωθείς σαν άνθρωπος, με την ιδιαίτερη τεχνική της στο cat-eye. Πρώτα δημιουργεί το σχήμα σχεδιάζοντας μικρές τελείες και μετά γεμίζει όλο το εσωτερικό με eye liner.  Δεν ξέρω τι θα κάνεις εσύ, αλλά εγώ κάνω ήδη την πρώτη απόπειρα στον καθρέφτη μου!

Τέλος, θα πρέπει να μιλήσουμε για τα φρύδια της. Ακόμα και εγώ σκέφτομαι  σοβαρά να ξυρίσω τα δικά μου και να αρχίσω να φοράω καθρεφτάκια επάνω τους. Τόλμα αν σου “βαστάει” λοιπόν να υιοθετήσεις στοιχεία από αυτό το look!

Αδέκαστο κείμενο: Θάνος Βαρνάβας

 

 

Θάνος Βαρνάβας
Θάνος Βαρνάβας
Μία μέρα, ο Σάουρον πήρε μανιτάρια, είδε το φως, και έφτιαξε εμένα. Μετά το σοκ παραιτήθηκε, και αποφάσισε να γίνει εκτροφέας χρυσόψαρων. Με λένε Θάνο Βαρνάβα. Όταν δεν τσακώνομαι με τις φωνές μέσα στο κεφάλι μου, γουστάρω να δημιουργώ, να γράφω, και να κάνω βελονάκι. Κόπιασε να τα πούμε, θα σου βγάλω και μεζέ με το τσιπουράκι.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked