Είναι η γυναίκα για την οποία κυκλοφόρησαν και ακόμα κυκλοφορούν οι πιο ακραίοι αστικοί μύθοι και τα πιο κίτρινα κουτσομπολιά. Χιλιάδες εξώφυλλα με γάμους, διαζύγια, ακραίες προσωπικές πληροφορίες και πολλά μα πάρα πολλά fake news, κρεμάστηκαν στο μανταλάκι και πούλησαν σαν τρελά επειδή την αφορούσαν. Προς τιμήν της δεν απάντησε ποτέ σε δημοσιεύματα όσο προσβλητικά κι αν ήταν και δεν μπήκε ποτέ σε καμια δημόσια κόντρα. Η φήμη που διέρρεε για τις επαγγελματικές της σχέσεις ήταν ότι είναι bitch. Ε και; Ακόμα κι αν ισχύει, ξέρω τύπισσες που έχουν καταφέρει πολύ λιγότερα και έχουν bitchcraft attitude.

2-1520x1000H Eλένη Μενεγάκη για περισσότερα από τριάντα χρόνια, όχι μόνο επιβίωσε στο δυσκολότερο χώρο των media, αλλά κατάφερε να σταθεί στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας, κάνοντας τη νοικοκυρά να νιώσει πιο όμορφη, πιο σημαντική και πιο “φίλη” με μια ‘βασίλισσα’ της τηλεόρασης.

Χάρισε εκατοντάδες ηλεκτρικές συσκευές και άλλα κάπως πιο φινετσάτα δώρα στη μέση ελληνίδα, παρουσίασε εκπομπή όντας τέσσερις φορές έγκυος- ακόμα και αυτό ήταν κάτι ανατρεπτικό για τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας και έκανε καριέρα ως η πιο έξυπνη ‘χαζή’ που πέρασε μπροστά από τις κάμερες ενώ έφυγε με το κεφάλι ψηλά.

Θυμάστε κάποιο άλλο πρόσωπο της ελληνικής Show Bizz να έχει φύγει μόνο του από την τηλεόραση; Και μάλιστα κάποιο πρόσωπο το οποίο να είναι από τα πρώτα ονόματα στην κατηγορία του όχι ένας ανθυποσελέμπριτι που πάλευε με το να βρει μια ακρούλα να προβληθεί ή μια γωνίτσα στα ψιλά των περιοδικών έχοντας κάνει ότι πιο εξωφρενικό για να προκαλέσει λίγη δημοσιότητα. Ανάμεσα στους μαθουσάλες και στους καρεκλοκένταυρους που υπάρχουν στο ελληνικό -ο θεός να το κάνει- star system, η καθόλου τρας τελικά Ελένη Μενεγάκη ήξερε πως έπρεπε να φύγει αλλά και πότε ώστε να μην την ξεράσει το σύστημα.

Πόσο κουράστηκες, να φύγεις βιάστηκες…Ελένη, εκεί που πας κοίτα να είσαι ευτυχισμένη..

1

Φάγαμε όλοι ψωμί από την Ελένη Μενεγάκη. Και όποιος είναι στο χώρο και το αρνηθεί θα είναι μεγάλος υποκριτής. Μάλιστα φάγανε ψωμί κι αυτοί που δεν την συμπαθούσαν, κι αυτοί είναι που δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να μιλούν. Γιατί η guilty pleasure τους ήταν να βλέπουν τα νούμερα στα analytics να ανεβαίνουν σαν τρελά όταν έπεφτε θέμα με τη Μενεγάκη την οποία και πολύ σνόμπαραν, αλλά όταν έκλεινε την ημέρα με εκατον πενήντα χιλιάδες μοναδικούς χρήστες δεχόντουσταν με ευχαρίστηση τα συγχαρίκια από τους ανώτερούς τους. Βρείτε τώρα άλλη Μενεγάκη να σας κάνει τα νούμερα που απλόχερα σας χάριζε όταν κυκλοφορούσε με μια Birkin που κόστιζε όσο ένα μικρό διαμέρισμα ή πόσταρε μια φωτογραφία της μικρής Μαρίνας. Είμαι σίγουρη ότι η Ελένη είναι αναντικατάστατη.

Μια γυναίκα φεύγει λοιπόν, μια σωστή κυρία, κι ας προσπάθησαν κάποιοι εμμονικά επί δεκαετίες να την κατηγορήσουν για το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή ούτε κυρία είναι, ούτε την καρέκλα της αφήνει.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι καθόλου τρας εκ του αποτελέσματος. Αποχώρησε όσο βρίσκεται ακόμα στην ακμή της για να κάνει ότι γουστάρει: πιθανότατα για να κάθεται και να χαλάει τα λεφτά της σε πασατέμπο, αυτό δεν μας αφορά καθόλου και είναι δικαίωμά της. Έδειξε όμως πως χόρτασε και πως κρέμασε τα Dukas τακούνια της εγκαίρως. Βαθιά υπόκλιση στην ‘Ωραία Eλένη’ που έφυγε ενώ δεν είναι ακόμα γρια όπως θα έλεγαν και τα Ξύλινα Σπαθιά.

Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Μοιρασθείτε το: