Η αστυνομία σταμάτησε τον Adam Levine και James Corden στα γυρίσματα του Carpool Karaoke!

Date:

H αστυνομία σταμάτησε τον Adam Levine και τον οικοδεσπότη της εκπομπής James Corden, ενώ κινηματογραφούσαν το Carpool Karaoke.

Ο τραγουδιστής των Maroon 5 είναι ο τελευταίος αστέρας που θα λάβει μέρος στο The Late Late Show με τον James Corden και στο preview clip για το επεισόδιο της Πέμπτης (24 Μαΐου 18), το δίδυμο φάνηκε να έχει τρεχάματα με το νόμο ενώ οδηγούσαν, τραγουδώντας, στο Los Angeles.

Μπορούν να ακουστούν οι σειρήνες και στη συνέχεια βλέπεις το αυτοκίνητο ενός σερίφη να οδηγεί μαζί με το όχημά τους καθώς ο James κατεβάζει το παράθυρο και λέει: «Τι θέλει η αστυνομία;»

Adam_levine

Τότε αποκαλύφθηκε ότι δεν είχαν παραβεί κανένα νόμο, αλλά ο αξιωματικός απλά ήθελε να τους τραβήξει βίντεο καθώς ήταν οπαδός.

«Πρέπει να σας σταματήσω για να μπορέσει να τραγουδήσει ένα τραγούδι για μένα», φώναξε ο αξιωματικός από το όχημά του. Ο James επανέλαβε τα λόγια του ως ένα ερώτημα και ο άνθρωπος απάντησε: «Ναι, γιατί προκαλείτε κίνδυνο κυκλοφορίας.»

O 39χρονος Αdam τραγούδησε το Moves Like Jagger, τη συνεργασία του με την Christina Aguilera και επίσης έκατσε πίσω από το τιμόνι για να δοκιμάσει τις ικανότητες του σε μια αγωνιστική διαδρομή.

Ο Adam Levine όπως και οι Justin Bieber, Britney Spears και Adele, εμφανίστηκε στην παράσταση για να προωθήσει το βόρειο αμερικανικό σκέλος του Red Pill Blues Tour των Maroon 5, που ξεκινά στις 30 Μαΐου.

Rum Mate

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked