Η αστυνομία σταμάτησε τον Adam Levine και James Corden στα γυρίσματα του Carpool Karaoke!

H αστυνομία σταμάτησε τον Adam Levine και τον οικοδεσπότη της εκπομπής James Corden, ενώ κινηματογραφούσαν το Carpool Karaoke.

Ο τραγουδιστής των Maroon 5 είναι ο τελευταίος αστέρας που θα λάβει μέρος στο The Late Late Show με τον James Corden και στο preview clip για το επεισόδιο της Πέμπτης (24 Μαΐου 18), το δίδυμο φάνηκε να έχει τρεχάματα με το νόμο ενώ οδηγούσαν, τραγουδώντας, στο Los Angeles.

Μπορούν να ακουστούν οι σειρήνες και στη συνέχεια βλέπεις το αυτοκίνητο ενός σερίφη να οδηγεί μαζί με το όχημά τους καθώς ο James κατεβάζει το παράθυρο και λέει: «Τι θέλει η αστυνομία;»

Adam_levine

Τότε αποκαλύφθηκε ότι δεν είχαν παραβεί κανένα νόμο, αλλά ο αξιωματικός απλά ήθελε να τους τραβήξει βίντεο καθώς ήταν οπαδός.

«Πρέπει να σας σταματήσω για να μπορέσει να τραγουδήσει ένα τραγούδι για μένα», φώναξε ο αξιωματικός από το όχημά του. Ο James επανέλαβε τα λόγια του ως ένα ερώτημα και ο άνθρωπος απάντησε: «Ναι, γιατί προκαλείτε κίνδυνο κυκλοφορίας.»

O 39χρονος Αdam τραγούδησε το Moves Like Jagger, τη συνεργασία του με την Christina Aguilera και επίσης έκατσε πίσω από το τιμόνι για να δοκιμάσει τις ικανότητες του σε μια αγωνιστική διαδρομή.

Ο Adam Levine όπως και οι Justin Bieber, Britney Spears και Adele, εμφανίστηκε στην παράσταση για να προωθήσει το βόρειο αμερικανικό σκέλος του Red Pill Blues Tour των Maroon 5, που ξεκινά στις 30 Μαΐου.

Rum Mate

Previous Story

Με το τηλεκοντρόλ στο χέρι #3

Next Story

Πώς αντιμετωπίζεται η λεκτική βία;

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop