Ετοιμάζεται η 12η Αντιρατσιστική Γιορτή στη Σχολή Καλών Τεχνών

Date:

Σε μια γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης και συνύπαρξης όλων των ανθρώπων προσκαλεί τους Αθηναίους το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτέμβρη στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256).

Στην 12η αντιρατσιστική γιορτή εκτός από ομιλίες και συζητήσεις, έχουν προγραμματιστεί και συναυλίες, προβολές, εκθέσεις φωτογραφίας, σκίτσου και βιβλίου, δρώμενα αλλά και διεθνής κουζίνα με μοναδικές γεύσεις από Αφγανιστάν, Βενεζουέλα, Ζιµπάµπουε, Κουρδιστάν, Μαδαγασκάρη, Μπανγκλαντές, Νιγηρία, Σιέρα Λεόνε, Τουρκία.

Παράλληλα, έχει προβλεφθεί παιδότοπος που θα λειτουργεί και τις δυο μέρες από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ όπου θα απασχολούν τους μικρούς επισκέπτες παιδαγωγοί και εµψυχωτές.

Στον κήπο της Σχολής Καλών Τεχνών θα στηθούν περίπτερα μεταναστευτικών και προσφυγικών οργανώσεων, αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών κινήσεων, LGBTQI και γυναικείων οργανώσεων, εργατικών σωματείων, εντύπων και διαδικτυακών ΜΜΕ, λαϊκών συνελεύσεων, πρωτοβουλιών αντίστασης, τοπικών συλλογικοτήτων και οργανώσεων νεολαίας

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked