Ερχεται τηλεοπτική σειρά για τους Sex Pistols διά χειρός Danny Boyle στο FX

Date:

Το δίκτυο FX έδωσε το πράσινο φως για τη δημιουργία μιας μίνι σειράς έξι επεισοδίων με θέμα τη διαβόητη punk μπάντα “Sex Pistols”.

Η σειρά θα είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του κιθαρίστα της μπάντας, Steve Jones, τα οποία εκδόθηκαν το 2018 με τίτλο “Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol”. Ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης των ταινιών “Trainspotting” και “28 Days Later”, Danny Boyle, θα βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και της παραγωγής ενώ το σενάριο θα γράψουν ο σεναριογράφος των ταινιών του Baz Luhrmann μεταξύ των οποίων και του “Moulin Rouge!” Craig Pearce και ο Βρετανός συγγραφέας Frank Cottrell-Boyce, που έχει συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν με τον Boyle.

47Ο τίτλος της σειράς θα είναι “Pistol” και θα πρωταγωνιστούν ο Toby Wallace ως Steve Jones, ο Anson Boon ως Johnny Rotten Lyndon, ο Louis Partridge ως Sid Vicious, ο Jacob Slater ως Paul Cook, ο Fabien Frankel ως Glen Matlock, ο Dylan Llewelyn ως Wally Nightingale, η Sydney Chandler ως Chrissie Hynde, η Emma Appleton ως Nancy Spungen και η Maisie Williams στο ρόλο της punk icon Jordan.

«Φανταστείτε να αμολιέστε μέσα στον κόσμο του “The Crown” και του “Downton Abbey” με τους φίλους σας και να ουρλιάζετε τα τραγούδια σας και την οργή σας σε όλα όσα εκπροσωπούν», δήλωσε για τη σειρά ο Danny Boyle. «Αυτή είναι η στιγμή όπου η βρετανική κοινωνία και κουλτούρα άλλαξαν για πάντα. Είναι η στιγμή της εκπυρσοκρότησης της βρετανικής κουλτούρας του δρόμου, όπου συνηθισμένοι άνθρωποι βρίσκονταν στο προσκήνιο και διοχέτευσαν την οργή και τη μόδα τους, και όλοι αναγκάστηκαν να τους δουν και να τους ακούσουν, και είτε τους φοβήθηκαν ή τους ακολούθησαν».

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν στις 7 Μαρτίου.

Ορέστης Μαλτέζος

Ορέστης Μαλτέζος
Ορέστης Μαλτέζος
Η πρώτη μου ανάμνηση είναι να γράφω ταινίες στο βίντεο, και παρότι άλλαξε η τεχνολογία, το χούι του συλλέκτη ταινιών έμεινε αναλλοίωτο. Με λένε Ορέστη Μαλτέζο, είμαι σκηνοθέτης, και ο κινηματογράφος είναι ο δεύτερος έρωτας της ζωής μου. Γιατί ακόμα κι αν η μέρα σου είναι σκατά, μπορείς να δεις μια ταινία με κάποιον που η μέρα του είναι πολύ χειρότερη.

Share post:

LATEST

MUSTS

20 αγαπημένα fast-paced τραγούδια των Iron Maiden

Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί πάση θυσία με την...

Rocky (1976) – Η ταινία σταθμός στην καριέρα του Sylvester Stallone

Αν νομίζετε ότι ο Sylvester Stallone δεν έχει κάνει...

Jean-Michel Basquiat: Νοικιάζεται το διαμέρισμα και στούντιο του στην Νέα Υόρκη

Το 1983, ο καλλιτέχνης ο Jean-Michel Basquiat νοίκιασε ένα...

Τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσεις Pit (εκτός από ένα live)

Πλησιάζει 10 Δεκέμβρη και έχουμε live Wolfheart, οπότε πρέπει...
Punked