Η νέα φθινοπωρινή συλλογή της CND ονομάζεται Wild Earth The Collection και είναι εμπνευσμένη από τα θερμά και γήινα χρώματα τη φύσης αυτή την εποχή!

Αυτή τη φορά η συλλογή δεν περιέχει μεταλλικές και γκλίτερ αποχρώσεις και αυτό είναι κάτι που μας ενθουσίασε ιδιαίτερα, καθώς οι 6 νέες αποχρώσεις είναι κρεμώδης και υπόσχονται νοερά ταξίδια στη φύση του φθινοπώρου με ιδέες για πλήθος σχεδίων με έθνικ επιρροές.

Οι αποχρώσεις που περιλαμβάνει η Wild Earth The Collection είναι:

Blue Moon #282 (κρεμώδες μπλε ηλεκτρικ), Element #283 (ζεστό κόκκινο), Brimstone #284 (μπεζ της άμμου), Spear #285 (κρεμώδες ροδακινί), Dreamcatcher #286 (κρεμώδες ζεστό μωβ), Arrowhead #287 (κρεμώδες  σκούρο σοκολατί).

Τα 6 νέα χρώματα της Wild Earth The Collection διατίθενται σε Shellac™ Gel Polish και σε Vinylux™ Long Wear. Ανακάλυψε την εδώ όπως και όλες οι συλλογές της CND.

Σημείωση: Το Vinylux Weekly Polish αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα της CND και θα αποτελέσει εξαιρετικό προϊόν μεταπώλησης, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες Shellac Power Polish. Η φόρμουλά του είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς είναι 7-Free (δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, τολουένη, DBP, ρητίνη φορμαλδεΰδης, κάμφορα, ξυλόλιο ή MEK).

Δείτε το βίντεο της συλλογής

Μοιρασθείτε το: