Στην ελληνική μυθολογία, ο Νάρκισσος κοιτούσε το είδωλό του με τόσο πάθος στο νερό που στο τέλος αυτό του κόστισε ακριβά. Στη σύγχρονη εποχή, η οποία προσφέρεται όσο καμία για αυτοθαυμασμό, ο άνθρωπος γίνεται όσο πιο προσωποκεντρικός  είναι δυνατόν, αυτοφωτογραφίζεται, διορθώνει την εικόνα του με πολλά μέσα που διαθέτει η τεχνολογία, διαθέτει προσωπικούς λογαριασμούς στα social media και διαχειρίζεται από εκεί την πλασματική εικόνα του, γενικά ασχολείται με τον εαυτό του πάρα πολύ.

sweetsinyour-vagina-63e0Πόσο απέχει το να αγαπάει ένας άνθρωπος τον εαυτό του από το να πάσχει από εαυτοφιλία; Αν το καλοσκεφτεί κανείς όχι και ιδιαίτερα. Στο καλλιτεχνικό στερέωμα δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που διάφοροι artists είναι ερωτευμένοι με την πάρτη τους: η Ariana Grande στο ‘Βreak up with your girlfriend’  έχει για girlfriend μια σωσία της, ενώ η Pink είχε κάνει σεξ με τον εαυτό της στο ‘Sober’. Aνάλογες περιπτώσεις γυναικών που ερωτεύονται τις ίδιες υπάρχουν και στον κινηματογράφο. Αντίθετα, δε συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τους άνδρες, οι οποίοι όταν αναπτύσσουν κάποια σχέση με το σωσία τους είναι τουλάχιστον εφιαλτική, αν εξαιρέσουμε τους στίχους των ράπερς οι οποίοι γενικότερα αυτοαποθεώνονται αρκετά στα κομμάτια τους.

4162Mε λίγα λόγια λοιπόν, autosexual είναι το άτομο που ανάγει την self love σε άλλο επίπεδο: πρόκειται για έναν άνθρωπο, άνδρα ή γυναίκα που αισθάνεται σεξουαλική έλξη για τον εαυτό του και μάλιστα προτιμά τον αυνανισμό του σε σχέση με την σεξουαλική επαφή με κάποιο άλλο άτομο. Άτομα τα οποία αυτοπροσδιορίζονται ως αυτοσεξουαλικά, έχουν δηλώσει ότι ερεθίζονται σεξουαλικά όταν απλώνουν πάνω τους μια κρέμα σώματος και ακουμπούν το σώμα τους, ενώ αρέσκονται να κοιτιούνται στον καθρέπτη γιατί τους διεγείρει το είδωλό τους, το σώμα και το πρόσωπό τους, κοινώς θέλουν να κάνουν σεξ με τον εαυτό τους. Τέλος τα αυτοσεξουαλικά άτομα δεν αισθάνονται μόνο σεξουαλική έλξη για τον εαυτό τους αλλά και συναισθηματική, καθώς είναι ερωτευμένα μαζί τους και δηλώνουν εκτός από autosexual και autoromantic.


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spot, www.rebelchic.gr

Instagram: www.instagram.com/elenafakou_swkianou

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Μοιρασθείτε το:
Previous articleΟι August Burns Red διασκευάζουν το Chop Suey! των System Of A Down
Next articleΟι θρύλοι του Death Metal Deicide λανσάρουν μία νέα καυτερή σάλτσα με την ονομασία “Devil’s Dick Hot Sauce”
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.