Είναι επίσημο: Το Woodstock επιστρέφει για την 50η επέτειό του

Επιβεβαιώθηκε. Ο συνιδρυτής του θρυλικού φεστιβάλ Woodstock Μάικλ Λανγκ διαβεβαίωσε το Rolling Stone ότι στις 16, 17 και 18 Αυγούστου, στο Watkins Glen, στη Νέα Υόρκη, θα γίνει το φεστιβάλ που θα τιμήσει τα 50 χρόνια από το αρχικό!

Πάνω από 40 ονόματα της μουσικής σκηνής έχουν ήδη κλείσει. Σε τρεις σκηνές. Κάποια απ’ αυτά είναι βαριά ονόματα. «Θα είναι χιπ-χοπ και ροκ και κάποια από τα θρυλικά συγκροτήματα του αρχικού φεστιβάλ» είπε ο Λανγκ.

Δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αλλά είπε ότι κάποιες από τις «νεότερες μπάντες» θα αποτίσουν «φόρο τιμής σε καλλιτέχνες του αρχικού Woodstock». Πιθανότατα φόρο τιμής σε Janis Joplin, The Band, Jefferson Airplane και Joe Cocker, μεταξύ άλλων.

«Το να έχεις σύγχρονους καλλιτέχνες να ερμηνεύουν αυτή τη μουσική θα είναι μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική ιδέα» τόνισε και πρόσθεσε πως «αναζητάμε, επίσης, μοναδικές συνεργασίες, ίσως κάποιες reunions και πολύ καινούργιο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο».

https://www.youtube.com/watch?v=3s-dSoDptVc

Το πρώτο Γούντστοκ, του 1969, είχε καταφέρει να παραμείνει πιστό στην υπόσχεση που είχε δώσει: να προσφέρει τρεις ημέρες ειρήνης και μουσικής. Ο Λανγκ πρόσθεσε ότι το σύγχρονο κλίμα πολιτικού διχασμού εγείρει την ανάγκη της αναβίωσής του. «Φαίνεται να είναι η ιδανική στιγμή για την επιστροφή του», επισήμανε. Ας ελπίσουμε ότι δεν βάζει υπερβολικά ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών.

Όσο για το πότε θα ξεκινήσει η γενική προπώληση των 100.000 εισιτηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα, θα το μάθουμε σύντομα. Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα δωθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων με έκπτωση σε φοιτητές ηλικίας 18-25, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Previous Story

Στις 14 Απριλίου η πρεμιέρα του “Game of Thrones”

Next Story

Tessa Ganserer , η πρώτη διεμφυλική βουλευτής στη Γερμανία

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop