Δείτε το teaser trailer της 2ης season του “The Deuce”

Date:

Η Πανκ, η Ντίσκο και το Πορνό θα έχουν την τιμητική τους.

Το “The Deuce” επιστρέφει στο ΗΒΟ, με την δεύτερη σεζόν του να κάνει ένα άλμα στον χρόνο και να διαδραματίζεται τις ημέρες του 1978, όπου κυριαρχούσε η πανκ, η ντίσκο και το πορνό. Η σεζόν θα ακολουθήσει την ιστορία της νομιμοποίησης του πορνό και της επιδημίας των ναρκωτικών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της 2ης σεζόν:

https://www.youtube.com/watch?v=wlKU8POYQsk

H 1η σεζόν, που έκανε πρεμιέρα πέρυσι, πήρε διθυραμβικά σχόλια, με την βαθμολογία της στο Metacritic να είναι 85/100 και στο Rotten Tomatoes να είναι στο 93% (βαθμολογία έγκρισης από το κοινό) και στο 8.6/10. Η 1η σεζόν του “The Deuce” διαδραματίστηκε στην Νέα Υόρκη, στις αρχές της δεκαετίας του 70. Τότε, το “Μεγάλο Μήλο” ήταν μια πολύ επικίνδυνη πόλη και σε αυτήν, κυριαρχούσε η άνοδος της βιομηχανίας του πορνό. Η δράση επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό γύρω από μια ομάδα πορνείων και τους προαγωγούς τους, με τον James Franco ν’ αναλαμβάνει τον διπλό ρόλο των δίδυμων αδελφών Βίνσεντ και Φράνκι Μαρτίνο, καθώς ξεκινούσαν διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες υποστηριζόμενες με χρήματα μαφίας.

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις των David Simon και George Pelecanos, των δημιουργών της σειράς, η 2η σεζόν θα είναι η προτελευταία, μιας και θα ολοκληρωθεί στον 3ο κύκλο.

Δεν είναι ακόμα γνωστό το πλήρες cast της σειράς, όμως οι, Maggie Gyllenhaal, George Akinnagbe, Chris Bauer, Gary Carr, Chris Coy, Dominique Fishback, Margarita Levieva και Emily Meade, θα επιστρέψουν κανονικά για τον δεύτερο κύκλο.

Ο James Franco, επίσης, θα επιστρέψει στο cast της ταινίας, παρά τις αρκετές κατηγορίες σεξουαλικών παραπτωμάτων εναντίον του. Ο David Simon ήταν από τους πρώτους όμως που τον υπερασπίστηκαν, λέγοντας ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, η συμπεριφορά του Franco ήταν “εντελώς επαγγελματική”, όπως μαθαίνουμε από το ThePlaylist.

Η 2η σεζόν του “The Deuce” θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο ΗΒΟ.

Πηγή: ign.com

 

Share post:

LATEST

Νέο lyric βίντεο από τους Manowar για το single “Immortal”

Οι Manowar έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο lyric βίντεο για το τραγούδι τους "Immortal". Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο EP του συγκροτήματος με τίτλο "Highlights From...

MUSTS

Freddie Mercury: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το μεγαλύτερο είδωλο όλων των εποχών

O αγαπημένος frontman όλων των εποχών, Freddie Mercury έφυγε σαν σήμερα...

Punks Not Dead – Μια μικρή αναδρομή

Έχοντας διαμορφώσει αρκετές γενιές, η Punk βρίσκεται ακόμα εδώ. Pop-Punk,...

Το Χαμένο Ημερολόγιο της “Άλλης” – Πρώτη παρουσίαση της έκδοσης του βιβλίου του Μάνου Λαμπράκη

Οι εκδόσεις «ΑΣΤΑΡΤΗ» και το Θέατρο Σταθμός σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση της...
Punked