Γυμναστήριο : 1 στους 5 δεν έχει ιδέα πως σκ@τ@ βρέθηκε εκεί

Date:

Σύμφωνα με έρευνες οι περισσότεροι από τους μισούς δεν έχουν ιδέα για το τι πρέπει να κάνουν όταν βρίσκονται στο χώρο ενός γυμναστηρίου, πόσο μάλλον για το πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα όργανα ή τον εξοπλισμό που μπορεί να τους έχει περικυκλώσει.

Διάδρομοι, step, βάρη σε κοιτάνε και εσύ αναρωτιέσαι τι γυρεύει τέτοια ώρα ο ψαράς μέσα στη χώρα, με το 23% να δηλώνει ότι ντρέπεται να κάνει την πρώτη κίνηση να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό.

Άλλοι ντρέπονται να ρωτήσουν, άλλοι δεν θέλουν να δείξουν αδυναμία ζητώντας βοήθεια με αποτέλεσμα μόνο ελάχιστοι να ξέρουν πραγματικά το λόγο που βρέθηκαν εκεί. Άλλοι προσπαθούν να αντιγράψουν τις κινήσεις του “γείτονα” είτε λόγω αμηχανίας, είτε γιατί εφόσον αυτός κατάφερε να είναι φέτες ας τον αφήσουμε να δείξει το δρόμο προς την επιτυχία.

Η γυμναστική είναι κάτι που αφορά τον καθένα ξεχωριστά και όλοι χρειάζονται ένα πλάνο, πάνω στο οποίο θα βασιστούν για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Με το να αντιγράφεις τις κινήσεις του διπλανού σου, το αποτέλεσμα θα είναι μηδενικό καθώς εκτός ότι δεν έχετε τις ίδιες απαιτήσεις, μπορεί πάρα πολύ εύκολα να τραυματιστείς.

Μπορείς να χάσεις χρόνο στο γυμναστήριο, ή μπορεί να αξιοποιήσεις το χρόνο σου σωστά. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό, οπότε χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση για να οδηγηθεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι περισσότεροι που θα γραφτούν στο γυμναστήριο μπορεί να μην έχουν καν στο μυαλό τους κάποιο συγκεκριμένο στόχο και αρκετοί δεν έχουν καν ένα χρονοδιάγραμμα για το πως θα φτάσουν σε αυτόν. Ενώ οι 6 στους 10 δεν έχουν ιδέα τι συνδυασμό ασκήσεων θα πρέπει να ακολουθήσουν, για να αρχίσουν έστω να πλησιάζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γι αυτό λοιπόν πάρε τα ακουστικά σου, πήγαινε στο πιο κοντινό γυμναστήριο, άσε τους ειδικούς να σε κατευθύνουν και σύντομα (αν δεν τρώς όλο το ψυγείο και το εργοστάσιο του Willy Wonka) μπορεί να δείς τους κόπους σου να ανταμείβονται. Άντε ξεκίνα και καλή αρχή!

 

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked