Ένα ζευγάρι δεν παύει να είναι μαζί όταν πει ότι χωρίζει. Παύει να είναι μαζί όταν πλέον δεν αισθάνεται κάτι ο ένας για τον άλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που αν και στα λόγια κάποιοι χωρίζουν, στην πράξη επανασυνδέονται κάνοντας είτε μόνο σεξ, είτε δίνοντας και με άλλους τρόπους δεύτερη-τρίτη, τέταρτη- ευκαιρία στη σχέση τους.

Οι λόγοι βέβαια που οδηγούν μια γυναίκα στο να κάνει σεξ με τον πρώην της είναι συνήθως περισσότεροι και πιο πολύπλοκοι από τους λόγους που οδηγούν έναν άντρα στο να κάνει σεξ με την πρώην του. Εκείνος απλά θέλει να κάνει σεξ, όπως θα έκανε με οποιαδήποτε. Εκείνη έχει πολλούς και διάφορους λόγους οι οποίοι είναι συνήθως οι ακόλουθοι: Mια γυναίκα με τον πρώην της αισθάνεται συναισθηματική-και όχι μόνο-ασφάλεια. Τον γνωρίζει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν “κινδυνεύει” να εκτεθεί εκ νέου σε κάποιον που μπορεί να έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις εκείνη τη στιγμή.
21-20190731-Jordanx-Demetra-1170x730
Επίσης αισθάνεται περισσότερο άνετα μαζί του τόσο για το σώμα της όσο και για τις προφυλάξεις που πρέπει να πάρει στο σεξ. Από τη στιγμή που έχει ξαναπάει μαζί του, αυτά είναι πράγματα λυμένα προ πολλού, δε χρειάζεται να λυθούν εκείνη τη στιγμή και να χαλάσουν την όποια ατμόσφαιρα υπάρχει. Γνωρίζει τέλος το κορμί του όπως κι εκείνος το δικό της, τα θέλω του, όπως κι εκείνος τα δικά της και πάνω κάτω ξέρει τι θα συμβεί. Δεν είναι ένα “δώρο” που όταν ανοίξει το περιτύλιγμα δεν ξέρει τι θα περιέχει, όπως θα ήταν ένας νέος εραστής. Ο νέος εραστής μπορεί και να επιφυλάσσει μια πολύ ωραία έκπληξη μπορεί όμως και όχι.

Κάτι ακόμη που υπολογίζει η γυναίκα και όχι ο άντρας, είναι ότι αν κάνει σεξ με έναν πρώην της, δε θα τον “φορτωθεί” αριθμητικά. Τι σημαίνει αυτό; Όταν κάποια γυναίκα γνωρίζει έναν νέο εραστή, αυξάνει τον αριθμό των ανδρών που έχει πάει κάτι με το οποίο οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται κάποιες ενοχές. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι αν μια γυναίκα ερωτηθεί με πόσους άντρες έχει πάει, εκείνη συνήθως θα απαντήσει με τρεις για να μη θεωρηθεί “εύκολη”, λέγοντας ψέμματα και μειώνοντας τον αριθμό προς τα κάτω. Αντιθέτως, ένας άντρας εάν ερωτηθεί με πόσες γυναίκες έχει πάει, εκείνος θα πει ψέμματα “φουσκώνοντας” στον αριθμό προς τα πάνω, επειδή νομίζει πως έτσι αυξάνεται το γόητρό του.

Bic2o-b-CMAAQJCl Ακόμη, σε κάθε ερωτική επανασύνδεση μια γυναίκας με τον πρώην της δεν παύει να υπάρχει η ελπίδα ότι θα τα ξαναβρούν γιατί ο χωρισμός τους ήταν λάθος. Τα θηλυκά είναι εκ φύσεως ενοχικά και πάντοτε αναθεωρούν και ξανασκέφτονται όποια απόφαση κι αν λάβουν, με αποτέλεσμα να επανασυνδέονται ξανά και ξανά με τον πρώην σύντροφό τους, μήπως και τελικά η απόφαση αυτή που πήραν ήταν λανθασμένη.


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Μοιρασθείτε το:
Previous articleΕικονικό κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της σειράς “The Mandalorian”
Next articleChanel No.5 | Ένα νέο κεφάλαιο στο θρυλικό ταξίδι του πιο διάσημου αρώματος στον κόσμο
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.