Βγάλε το γκλίτερ με τρόπο και χωρίς κόπο

Tο glitter, τα pigments και το έντονο μακιγιάζ είναι αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές του γιορτινού μακιγιάζ. Όσο κι αν τα λατρεύουμε, κάτι άλλο μας πιάνει όταν σκεφτόμαστε τη στιγμή που πρέπει να τα αφαιρέσουμε. Ο beauty guru και MAC ambassador, Patrick Starrr, μας λέει το μυστικό του για εύκολο και κυρίως αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ.

Όπως αποκάλυψε, το μυστικό του για να αφαιρεί αποτελεσματικά το glitter και γενικότερα το βαρύ μακιγιάζ είναι ότι χρησιμοποιεί δύο προϊόντα καθαρισμού μαζί.

«Παίρνω ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ της MAC και βάζω πάνω λίγο καθαριστικό λαδάκι Gently Off Eye and Lip Makeup Remover της MAC (δυο πατήματα της αντλίας)» λέει. «Έτσι έχω δύο προϊόντα ντεμακιγιάζ σε ένα, χωρίς να γίνεται χαμός στο νιπτήρα μου με το λάδι», εξηγεί. Και προσθέτει: «Ο συνδυασμός είναι απίστευτα φιλικός με τα μάτια, αφού δεν χρειάζεται να τα τρίψουμε.»

Previous Story

Mάσκαρα; Τσεκ!

Next Story

Τι κι αν είναι 80; Ο Ringo Starr ετοιμάζεται για περιοδεία!

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop