Βάλε το Lactacyd Oxygen Fresh στην καθημερινότητά σου

Η καλή προσωπική υγιεινή μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο ωραία, με αυτοπεποίθηση, και να ελέγχετε την ευαίσθητη περιοχή σας.

Το Lactacyd παρουσιάζει το ανανεωμένο αναζωογονητικό gel καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, Lactacyd Oxygen Fresh, ένα προϊόν ορόσημο για την Perrigo, συνεχίζοντας να θέτει υψηλούς στόχους για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής.

Το προϊόν ξεχωρίζει χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση με ενεργές φυσαλίδες οξυγόνου και αρκτικά μούρα, εξασφαλίζοντας αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί έως και 12 ώρες.

Το Lactacyd Oxygen Fresh, αποτελώντας παγκόσμια καινοτομία, έχει σαν στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων των γυναικών της σύγχρονης εποχής, προσφέροντάς τους αίσθημα ενυδάτωσης και φρεσκάδας που διαρκεί, ενώ παράλληλα σέβεται τη φυσιολογική μικροχλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής, καθώς δεν περιέχει σαπούνι και είναι γυναικολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Το νέο Lactacyd Oxygen Fresh είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ενώ αποτελεί μια στοχευμένη λύση χάρη στη βοήθεια συστατικών υψηλής αποτελεσματικότητας που διατηρούν και σέβονται την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής.

Μην ξεχνάς να πλένεις την ευαίσθητη περιοχή μετά από κάθε σεξουαλική πράξη, μετά το γυμναστήριο και κάθε φορά που επιστρέφεις σπίτι και νιώθεις υγρασία, η οποία ευνοεί την γέννηση μικροβίων και βακτηρίων.

Previous Story

Patti Smith: Η ποιήτρια της Ροκ

Next Story

Τρεις μεγάλες εκθέσεις για τη ζωή και το έργο του Λεονάρντο Nτα Βίντσι ενώνονται στην Αθήνα

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop