Βάλε το Lactacyd Oxygen Fresh στην καθημερινότητά σου

Date:

Η καλή προσωπική υγιεινή μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο ωραία, με αυτοπεποίθηση, και να ελέγχετε την ευαίσθητη περιοχή σας.

Το Lactacyd παρουσιάζει το ανανεωμένο αναζωογονητικό gel καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, Lactacyd Oxygen Fresh, ένα προϊόν ορόσημο για την Perrigo, συνεχίζοντας να θέτει υψηλούς στόχους για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής.

Το προϊόν ξεχωρίζει χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση με ενεργές φυσαλίδες οξυγόνου και αρκτικά μούρα, εξασφαλίζοντας αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί έως και 12 ώρες.

Το Lactacyd Oxygen Fresh, αποτελώντας παγκόσμια καινοτομία, έχει σαν στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων των γυναικών της σύγχρονης εποχής, προσφέροντάς τους αίσθημα ενυδάτωσης και φρεσκάδας που διαρκεί, ενώ παράλληλα σέβεται τη φυσιολογική μικροχλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής, καθώς δεν περιέχει σαπούνι και είναι γυναικολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Το νέο Lactacyd Oxygen Fresh είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ενώ αποτελεί μια στοχευμένη λύση χάρη στη βοήθεια συστατικών υψηλής αποτελεσματικότητας που διατηρούν και σέβονται την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής.

Μην ξεχνάς να πλένεις την ευαίσθητη περιοχή μετά από κάθε σεξουαλική πράξη, μετά το γυμναστήριο και κάθε φορά που επιστρέφεις σπίτι και νιώθεις υγρασία, η οποία ευνοεί την γέννηση μικροβίων και βακτηρίων.

Μαίρη Σταμούλη
Μαίρη Σταμούλη
Αν με ρωτήσεις τι είναι punked θα σου πω η άρνηση μου να βαφτώ όταν ξυπνάω στραβά αλλά πρέπει να πάω στο γραφείο! Σε άλλα νέα, με λένε Μαίρη Σταμούλη, είμαι δημοσιογράφος & blogger, λατρεύω τις τσάντες και τα κραγιόν. Εδώ τι θα κάνω, δεν ξέρω... μάλλον προορίζομαι για βοηθός βαφείου μιας και αλλάζω χρώμα στο μαλλί πολύ συχνά. Ταφτίσου εδώ!

Share post:

LATEST

MUSTS

Το πρώτο κόμικ “Wonder Woman” πωλήθηκε σε δημοπρασία 1,62 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο κόμικ "Wonder Woman" πωλήθηκε σε επταψήφια τιμή...

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...
Punked