Μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά ή από πολλές ώρες σε zoom meetings, το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα γευστικό τσάι και να δεις την αγαπημένη σου σειρά -θα σας έλεγα το “Emily in Paris” αλλά επειδή βρισκόμαστε στο Punked.gr σας προτείνω το “The Witcher”.

Πώς όμως μπορείς να κάνεις ακόμα πιο χαλαρή και ευχάριστη την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου; Τα αρωματικά κεριά του Οίκου diptyque θα ανανεώσουν το χώρο σου προσδίδοντας μία zen αίσθηση.

Για τη diptyque, η τέχνη του αρώματος ήταν πάντα αλληλένδετη με την τέχνη του ευ ζην. Είτε πρόκειται για παραδοσιακά, είτε για πιο ασυνήθιστα και ιδιαίτερα αντικείμενα, η diptyque δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και ζεστούς ή μεγαλύτερους χώρους να αποκτήσουν το δικό τους ιδιαίτερο άρωμα. Αυτή η εξειδίκευση και το μοναδικό know-how υπάρχουν εδώ και σχεδόν 60 χρόνια.

Πέντε διαφορετικοί τρόποι να αρωματίσετε ένα δωμάτιο παίρνουν τη μορφή επτά διακοσμητικών αντικειμένων, το καθένα από αυτά με δικό του ρόλο και σκοπό. Κεριά, που σχεδιάστηκαν για να σας βοηθήσουν να «κατακτήσετε» σταδιακά ένα χώρο, αρωματικά κέρινα οβάλ που μπορούν διακριτικά να γλιστρήσουν σε μια walk-in γκαρνταρόμπα και room sprays για ένα πιο άμεσο αποτέλεσμα. Μια πατενταρισμένη κλεψύδρα με ιδιαίτερες ιδιότητες διάχυσης και diffusers “Un Air de diptyque” που σας επιτρέπουν να αρωματίσετε στη στιγμή μικρούς ή μεγάλους χώρους, ή ακόμα και το σαλόνι ενός αυτοκινήτου… Νομαδικές ή καθιστικές, οι τελετουργίες αυτές αποτελούν σοφιστικέ λύσεις για τον αρωματισμό χώρων και σπιτιών. Αποστάγματα στιγμών ευτυχίας, που σας προσκαλούν να προσθέσετε ευγενή πολυτέλεια στις απολαύσεις της ζωής.

Σήμερα, στην αγαπημένη σειρά diffusers «Un Air de diptyque», έρχεται να προστεθεί το νέο υπέρκομψο diffuser τοίχου, προσκαλώντας σας να προσαρμόσετε το οσφρητικό σας σύμπαν στις επιθυμίες σας. Xάρη σε ένα αποκλειστικό σύστημα ψυχρής διάχυσης, η κίνηση του αέρα κάνει τις ενθυλακωμένες αρωματικές χάντρες να απελευθερώσουν το άρωμά τους στο χώρο με αποτέλεσμα να επιτρέπει την εναλλαγή των αρωμάτων, όσο συχνά επιθυμείτε, προσκαλώντας σας να προσαρμόσετε το οσφρητικό σας σύμπαν στις επιθυμίες σας.

Το νέο diffuser τοίχου είναι συμπαγές, πρακτικό και αποτελεί τη δική µας απάντηση στην επιθυμία για ελευθερία και απλότητα µε νοµαδική προσέγγιση – η ικανότητα να αρωµατίζετε όπου και αν βρίσκεστε µε µία µόνο κίνηση.

Τα προϊόντα diptyque διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο atticadps.gr/eshop
και στο Hondos Center Γλυφάδα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 44 = 45