Αmy Winehouse: ανέκδοτες στιγμές της από ένα καλοκαίρι που δεν κράτησε πολύ

Τον χειμώνα του 2008 η 24χρονη Amy Winehouse που ζούσε πλέον την επιτυχία του Back to Black (2006), διάβασε στα χαρτιά την τύχη του 22χρονου τότε φωτογράφου Blake Wood με μια τράπουλα ταρό.

2

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί μόλις εκείνη την ημέρα στο σπίτι της Kelly Osbourne ωστόσο η τράπουλα προλόγισε τη σχέση τους.

Το πρώτο χαρτί που τράβηξε η Winehouse ήταν ένας άσσος κούπα -ένα χαρτί που αντιπροσωπεύει τη γέννηση μιας νέας αγάπης και την έναρξη μιας συναισθηματικά εκπληκτικής περιόδου αναφέρει το ρεπορτάζ του Dazed.

1

Για τα επόμενα δύο χρόνια οι δυό τους θα δεθούν. Ο Wood περνάει το χρόνο του απαθανατίζοντας την Winehouse όταν η ζωή της είχε απανεμιά όταν η Amy ζούσε με τη νεανική ορμή την τεράστια επιτυχία της και δικαίωση της ως μουσικό ταλέντο σπάνιας κοπής.

Στα πορτρέτα του Wood η Winehouse χαμογελάει. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά τη λήψη των φωτογραφιών, αυτά τα 100 και πλέον στιγμιότυπα από τη ζωή της κυκλοφορούν σε ένα λεύκωμα που δείχνει τη Winehouse παραδομένη σε ένα από τα ελάχιστα όπως αποδείχθηκε ανέμελα καλοκαίρια της ζωής της.

Το βιβλίο κυκλοφορεί “Αmy Winehouse by Blake Wood” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Taschen στις 23 Ιουλίου.

Πηγή: cnn.gr

Previous Story

Βαθύ και φυσικό μαύρισμα με προστασία το καλοκαίρι με το PIZ BUIN

Next Story

Είναι όντως τόσο σημαντική η γνώμη των άλλων;

Latest from Blog

Οι Death Metallers God Dethroned ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “The Judas Paradox”

Οι Ολλανδοί Death Metallers God Dethroned ανακοίνωσαν πως στις 6 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “The Judas Paradox”. Παράλληλα με αυτήν την ανακοίνωση μας παρουσιάζουν και το…

Οι Cavalera κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το νέο single “Nightmares of Delirium”

Τα αδέρφια Cavalera (πρώην Sepultura) κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες μία επαναηχογραφημένη εκδοχή του κλασσικού δίσκου των Sepultura με τίτλο “Schizophrenia”. Μέσα στην συγκεκριμένη κυκλοφορία έχουν προσθέσει και την νέα σύνθεση “Nightmares of…

Vivien Leigh: Σαν σήμερα την “πήρε” ο άνεμος

H Vivien Leigh θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών. Μπορεί να θέλαμε περισσότερες ερμηνείες από εκείνη, αλλά για τους περισσότερους από εμάς η μοναδική “Scarlett O’Hara” αποτέλεσε ένα μόνιμο…
Punked
Go toTop