Αmy Winehouse: ανέκδοτες στιγμές της από ένα καλοκαίρι που δεν κράτησε πολύ

Date:

Τον χειμώνα του 2008 η 24χρονη Amy Winehouse που ζούσε πλέον την επιτυχία του Back to Black (2006), διάβασε στα χαρτιά την τύχη του 22χρονου τότε φωτογράφου Blake Wood με μια τράπουλα ταρό.

2

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί μόλις εκείνη την ημέρα στο σπίτι της Kelly Osbourne ωστόσο η τράπουλα προλόγισε τη σχέση τους.

Το πρώτο χαρτί που τράβηξε η Winehouse ήταν ένας άσσος κούπα -ένα χαρτί που αντιπροσωπεύει τη γέννηση μιας νέας αγάπης και την έναρξη μιας συναισθηματικά εκπληκτικής περιόδου αναφέρει το ρεπορτάζ του Dazed.

1

Για τα επόμενα δύο χρόνια οι δυό τους θα δεθούν. Ο Wood περνάει το χρόνο του απαθανατίζοντας την Winehouse όταν η ζωή της είχε απανεμιά όταν η Amy ζούσε με τη νεανική ορμή την τεράστια επιτυχία της και δικαίωση της ως μουσικό ταλέντο σπάνιας κοπής.

Στα πορτρέτα του Wood η Winehouse χαμογελάει. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά τη λήψη των φωτογραφιών, αυτά τα 100 και πλέον στιγμιότυπα από τη ζωή της κυκλοφορούν σε ένα λεύκωμα που δείχνει τη Winehouse παραδομένη σε ένα από τα ελάχιστα όπως αποδείχθηκε ανέμελα καλοκαίρια της ζωής της.

Το βιβλίο κυκλοφορεί “Αmy Winehouse by Blake Wood” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Taschen στις 23 Ιουλίου.

Πηγή: cnn.gr

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked