Ασύνδετες σκέψεις #9

Date:

του Παύλου Τσίου

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΛΞΗ… Ας θεωρήσουμε αρχικά ότι πάντα τα πάντα είναι εγκεφαλικά. Ο εγκέφαλος μας είναι αυτός που ορίζει και που έλκεται από το άλλο φύλο. Δεν είναι κάτι άγνωστο σε κανένα μας πιστεύω, απλά έχει πολλές εκδοχές. Τον ρόλο δηλαδή που μπορεί να παίζει η εικόνα!

Το διαδικτυακό μέσο μας έχει δώσει ένα ποιο διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και επικοινωνίας. Μπορεί άμεσα να προβάλει πρώτα το αν υπάρχει σωστός και αρεστός εγκεφαλικός τρόπος προσέγγισης πριν από την εικόνα και σε βγάζει από τη δύσκολη εκείνη θέση να «φας πόρτα» πριν προλάβεις να δείξεις τι έχεις να πεις και πως. (Άσε που πάλι μπορεί να την φας). Την live εικόνα λέμε και όχι μια φωτογραφία ή καμία φορά και τίποτα. Οπότε δίνει να μας έλξει επικοινωνιακά το άλλο φύλο χωρίς να ξέρουμε κατά βάση πόσο η εικόνα θα μας είναι αρεστή. Μαγεύει και μαγεύεται το μυαλό που χρειάζεται συνεχώς τροφή γνώσης και επικοινωνίας με το άλλο φύλο και συνήθως ξεκινάει μια επιθυμία που έμμεσα σε όλους μας πάει να ορίσει πως και η σωματική έλξη θα είναι η ίδια, που κατά κύριο λόγο πιστεύω δεν είναι! Δηλαδή όλο αυτό λειτουργεί τα τελευταία χρόνια ανάποδα.

Κάποτε για να καταθέσεις την ικανότητα σου, στο πόσο μπορείς εγκεφαλικά να διεγείρεις την γυναικεία περιέργεια να θέλει να τη δει, έπρεπε να σου αρέσει πρώτα σαν εικόνα ο τύπος της γυναίκας που αντιπροσωπεύει και αν είχες και εσύ τα ίδια στοιχεία αντίστοιχα να σου αφεθούν αρχικά τα πρώτα 5 με 10 δευτερόλεπτα που ήταν ο μέσος όρος για να πάρεις απάντηση και να σου επιτρέψει να συνεχίσεις.

Φλερτ παλιάς εποχής… πόσο σπανίζει στις μέρες μας. Και όχι πάντα με το λόγο του να έχει αποτέλεσμα αλλά μόνο σαν κάτι που όλοι το αναζητάμε και μας λείπει. Και μιλάω για μια γενιά που πρόλαβε να ερωτευτεί και να διεκδικήσει χωρίς να κρύβεται πίσω από μια οθόνη.

Θα μου πεις τώρα ο ικανός στο να μπορεί να φέρει μια γυναίκα σε επιθυμία για το άτομο του θα το κάνει και ξέρει να το κάνει με όλους τους τρόπους. Αρκεί να το «έχει» που λένε… Γιατί λοιπόν τότε σταμάτησε πλέον να υπάρχει??? Έγιναν οι άντρες δειλοί στο από κοντά ή οι γυναίκες ποιο απαιτητικές??? Έγιναν οι γυναίκες ποιο διαθέσιμες στο από μακριά ή οι άντρες ποιο ικανοί από εκεί??? Όλα όντως είναι θέμα μυαλού και timing, εγώ πιστεύω δεν έχει αλλάξει τίποτα, μέσα μας εννοώ, απλά όλοι καταντήσαμε να μας βολεύει το εύκολο, και φυσικά ο εύκολος τρόπος είναι αυτός που μπορεί και μας κρύβει πίσω από μια οθόνη στην περίπτωση της απόρριψης. Σαν να λέμε στον πόλεμο να πετάς χειροβομβίδες στο άσχετο μέσα στα χαρακώματα κρυμμένος περιμένοντας να βρει έστω μια στόχο, γιατί όσο και άστοχος να είσαι μια θα βρει, και όχι να πας στήθος με στήθος και όποιος ζήσει. Και εδώ θέλω να μείνω λίγο… στον κάθε άστοχο, άντρα-γυναίκα, που κινείται έτσι και περιμένει πως η επιφανειακή αυτή προσέγγιση έχει βάση. Δεν έχει….!!! Και δεν έχει πολύ απλά γιατί ο εγκέφαλος αρέσει ναι μεν όλο αυτό το παιχνίδι, υποσυνείδητα όμως δίνει την εικόνα πως και σωματικά θα είναι κάτι ταιριαστό οπότε ακόμα και στην πράξη όταν γίνει, αν γίνει, υπάρχει μια αμφιβολία που όλοι ντρέπονται και δειλιάζουν να παραδεχτούν. Θεωρούν μέσα τους πως εφόσον με διεγείρεις εγκεφαλικά και ταιριάζουμε άρα το σωματικό είναι βέβαιο πως θα ταιριάζει και αυτό. ΟΧΙ…. Δεν είναι έτσι! Και δεν χρειάζεται να είναι ο άλλος αποκλειστικά για τα μπάζα για να το δούμε αυτό, υπάρχουν ωραίοι και ωραίες που δεν λένεΚαι δεν είναι έτσι λοιπόν γιατί ορίστηκε και συνέβη ΑΝΑΠΟΔΑ!

Πάντα η εικόνα έχει τον πρώτο λόγο και αν εγκεφαλικά όλο αυτό δένει τότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι και σωματικά όντως είναι υπέροχο. Και μη γυρίσετε όλοι εσείς οι διανοούμενοι να μου τονίσετε το πόσο εγκεφαλικοί άνθρωποι απόλυτα ήσαστε… στις εγκεφαλικές σας φαντασιώσεις για να τελειώσετε εικόνες φτιάχνετε! Και φυσικά εννοείται πως μια γυναίκα πρέπει πρώτα να την κάνεις να τελειώσει με το μυαλό της και μετά με το σώμα της αλλά μην τρελαθούμε κιόλας! (οι άντρες δεν έχουν ανάγκη, φτάνει ένα καλό ζευγάρι βυζιά)! Ακόμα και call girl να παραγγείλεις για μια βραδιά αν δεν σου αρέσει δεν θα κάνεις τίποτα, και όχι επειδή εκεί είσαι πελάτης και πληρώνεις, απλά γιατί βλέπεις κάτι που δεν σε διεγείρει σαν εικόνα!

Το διαδίκτυο είναι πολύ καλό όπως αποδείχτηκε στο να βρίσκονται μεταξύ τους όσοι έχουν καθαρά σωματικές ανάγκες. Όλοι αυτοί λοιπόν που ψάχνονται εδώ μέσα έχουν ταίρι. Για καθαρά σωματική εκτόνωση όμως, μην πιστεύετε πως βρήκατε τον έρωτα της ζωή σας γιατί έχει λεκτική ικανότητα στο να γραφεί έτσι που να σας συναρπάζει. Να πηδήξει θέλει, και ας μην κρυβόμαστε, και εσείς να πηδηχτείτε θέλετε… απλώς και από τους δυο η πρόθεση αυτή δεν ορίζεται άμεσα για ευνόητους λόγους. Δεν μπορεί λοιπόν να μου πει κανείς σας και καμιά σας, πως η βασική πρόθεση, ο αρχικός λόγος, και όλα εδώ μέσα, έχουν σκοπό στον πρίγκιπα του παραμυθιού. Δεν έχουν… καθαρά για το σεξ γίνονται, και όποιος τρέφει αυταπάτες πως δεν είναι έτσι ας κοιταχτεί λίγο καλύτερα.

Θα μου πεις δηλαδή στο φλερτ το άμεσο δεν υπάρχει αυτή η πρόθεση? Υπάρχει… και από τους δυο, εκεί όμως θέλει τόλμη, θέλει τρόπο, θέλει μαγεία, και όλο αυτό από μόνο του σε κάνει να το δεις μέσα σου διαφορετικά. Ακόμα και να μην πετύχει θα σου μείνει αυτό το άμεσο που το είχες στα χέρια σου και στα μάτια σου μπροστά από το πρώτο «γειά σου τι κάνεις…»!

Στο κρεββάτι θα καταλήξουν όλα, μια διαδρομή μέχρι εκεί θα έχουν όλα, μπορεί να υπάρχει στην τελική και κοινός προορισμός, αυτό όμως που μένει είναι ο τρόπος. Ο τρόπος αυτός που αρχικά ενεργοποίησε αρεστή εικόνα, στη συνέχεια όμορφα και έξυπνα λόγια και στην πορεία πράξεις που να είναι μέρα με τη μέρα τέτοιες που πέραν του πηδήματος να μας φέρουν σε αυτό που δεν ξέραμε πώς να το ψάξουμε και τελικά το βρήκαμε!!! Στον απόλυτο έρωτα, που όλοι ζητάνε και θέλουν να ζήσουν… υπάρχει άραγε???

Τελειώνοντας άνοιξα μεγάλο θέμα … υπάρχει άραγε???…. θα το δούμε!!!

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked