Ασύνδετες σκέψεις #23

Date:

του Παύλου Τσίου

Θέλω τη μαμά μου! Δεν το μαγείρεψες όπως η μαμά μου, δεν το σιδέρωσες σαν τη μαμά μου δεν καθάρισες καλά το σπίτι σαν τη μαμά μου! Μερικοί μαμαδίστικοι τίτλοι που είναι η αρχή ενός καυγά σε ένα ζευγάρι, και ενίοτε η αρχή του τέλους τους! Δεν το μαγείρεψες νόστιμο, θέλει περισσότερο ψήσιμο ή αλάτι ή οτιδήποτε! Δεν είναι καλοσιδερωμένο κοίταξέ το! Το σπίτι είναι χάλια! Οι ίδιοι τίτλοι χωρίς το μαμά μου…

Οι απαντήσεις και στις δυο περιπτώσεις λάθος χειρισμού ενός πολύ σημαντικού ζητούμενου είναι ίδιες, «αν δεν σου αρέσει να πας στη μάνα σου….». Όταν ο εν λόγο μαμάκιας λέει η μαμά μου αυτό, η μαμά μου εκείνο, είναι μαμάκιας, όταν η εν λόγο επαναστάτρια γυναίκα, που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της, τον στέλνει στη μαμά του είναι σωστή,;; Λάθος!!!!!!

Βασικά και οι δυο είναι λάθος, και η εν λόγο κυρία που προσπαθεί να αντιγράψει έμμεσα την κάθε μάνα, που εννοείται ότι μεγάλωνε έναν βασιλιά, που καμία δεν μπορεί να τη φτάσει! Οπότε που πας ρε κοπελιά??? Να προσπεράσεις τη μάνα του??? Δεν θα το πετύχεις ποτέ, και ούτε το χρειάζεται κανένας άντρας αυτό, εσένα χρειάζεται να είσαι τα όλα του, άλλωστε εσύ κάνεις και κάτι που δεν κάνει η μαμά του τουλάχιστον σε ενήλικη ηλικία, του παίζεις το πουλάκι και τελειώνει για εσένα. Παίξτο σωστά τότε και μην μπαίνεις ποτέ στη θέση της μαμάς, αν μπεις και του το περάσεις αυτό ή αν σε βάλει και σου το περάσει το χάσατε το παιχνίδι. Εσύ μετά θα είσαι η μαμά που δεν γίνεται να πηδήξει και αυτός Θα γίνει το παιδί σου, που δεν κάνει να του κάτσεις!

Ξεχωρίστε τους ρόλους σας, δεν γίνεται να έχουμε τα σουτζουκάκια της μαμάς στην γυναίκα και συμβία μας, δεν γίνεται να κάνουμε τα σουτζουκάκια της ποτέ.

Της ζητάμε να τα φτιάχνει μια φορά το μήνα, ή και δυο, και πάμε να φάμε όλοι μαζί, να με φωνάξετε και μένα αν τα κάνει τόσο καλά. Δεν είναι κακό και είναι και εφικτό. Αν κάνεις καλό σεξ έρωτα με τον άντρα σου θα με φωνάξετε και μένα να δοκιμάσω λίγο? Αυτό γιατί είναι κακό??? Μήπως διότι αυτά τα δυο είναι δυο διαφορετικά πράγματα που τα κάνετε και τα βλέπετε σαν κάτι κοινό. Χάνετε την ουσία της κοινή σας ύπαρξης. Η μαμά μου και η μαμά σου ότι είχαν να κάνουν και να δώσουν το έκαναν, τώρα έχετε ο ένας τον άλλον. Διαχωρίστε και δώστε από κοινού αυτά που ορίζουν οι ρόλοι σας. Αν τώρα θέλετε ερωτική ποικιλία φωνάξτε ένα εξτρά ζευγάρι ζουμερά βυζιά να παίξετε από κοινού αν σας βγαίνουν τέτοια παιχνίδια. Λυπάμαι αλλά εγώ στο τρίο μου έτσι το θέλω. Αν πάλι σας βγαίνει να φωνάξετε κανένα μελαχρινό αγόρι, χμμμ… περί ορέξεως!!!!

Βασικά όλα είναι φυσικά και είναι μέσα στο μυαλό σας. Και μια και είπαμε για σουτζουκάκια λέω να κάνω ένα τηλ. τη μαμά μου να κάνει ένα κατσικάκι φρικασέ που τρελαίνομαι και μετά να περάσω από μια πολύ φίλη που με βοηθάει να το κάψω. Εγώ βλέπετε γλίτωσα πια από όλο αυτό, σε εσάς λοιπόν που παλεύετε να κρατήσετε το σπίτι σας, μην τα κάνετε μύλο μέσα σας, άλλο η μαμά και άλλο η κυρά! Αν πάλι κάποιος επιμένει και βάζει την καημένη την κυρά να μοιάσει τη μαμά, μην έχει μετά την εύλογη απορία γιατί με έψαξε και με βρήκε για όλα τα λοιπά, γιατί όποια έχει τέτοια προβλήματα, θα περάσει σιγουρά να με βρει! Και αν δεν είμαι εγώ θα είναι κάποιος εγώ ακόμα, που ξέρει το λάθος και το σωστό και εκεί θα πατήσει για να στην πατήσει, και θα της αρέσειιιιιιι!!!! Ξέρεις τι θα πει να πάει να κάνει αρρωστημένο σεξ έντονο και άγριο χωρίς να πρέπει  μετά να πλύνει τα πιάτα??? Εγώ ξέρω….. κανόνισε λοιπόν να μην με γνωρίσει η κυρά σου!

Και όσες κλώσες το διαβάσετε μην τρέξετε να με βρείτε, δεν προλαβαίνω αυτό τον καιρό, να τρέξετε να βάλετε μυαλό στο παιδί σας που είναι δοκιμασμένος αλλά τα έχει μπερδέψει λίγο και αυτός σαν και εσάς. Έπειτα αν το πάμε και από την άλλη πλευρά, αν σας βλέπει σαν τη μαμά του όσο καλά και αν μαγειρεύετε, δεν θα σας το ξεπληρώσει με ένα άγριο σεξ, αυτό θα το δώσει σε αυτήν που η κουζίνα της είναι καλή μόνο για να την παίρνει πάνω στο τραπέζι στο όρθια και στα τέσσερα. Μην λοιπόν γίνετε η μαμά του που δεν θέλει Και δεν κάνει να πηδήξει…. Μην κάνετε την συμβίωση καταναγκαστικό έργο, αν γίνει, χωριστέ και καλά να πάθετε! Μην τρώει ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά. Κάντε τη συμβίωση όμορφο και αναγκαίο τρόπο συνύπαρξης, κάντε το σεξ σας κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη σας και μαζί η τελευταία σας.

Αν πάλι χωρίσετε, όσες μείνετε μονές, δέχομαι μόνον αυτές με μεγάλα βυζία, δεν με νοιάζει το μαγείρεμα, πλέον τρώω μόνον στη μαμά μου! Εσύ θα τρως και θα κοιμάσαι στη δική σου μαμά και θα ήμαστε μια χαρά, αφού η συμβίωση δεν σου πάει ρε κοπελιά? Γιατί σε χαλάει η πρότασή μου ε???

Αν θέλεις υπάρχει και συνδυασμός είπαμε, κάτσε στη συμβίωσή σου, προσπάθησε να μοιάζεις στη μαμά του, άστον να πηδάει δεξιά και αριστερά και έλα να σε καλύψω εγώ. Τι??? Ούτε έτσι σε αρέσει??? Τότε μην μοιάζεις στη μαμά του, μοιάσε σε σένα, άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα τι λέω! Αν πάλι επιμένει και θέλει να της μοιάζεις, τότε ή τον αλλάζεις, ή τον κρατάς και έρχεσαι σε μένα για τα λοιπά…

Α!!! Κάνω και πολύ όμορφα παιδιά αν σε ενδιαφέρει…. Τι???? Το παραξήλωσα??? Είμαι πρόστυχος και ανεπίτρεπτος στα γραφόμενά μου??? Εδώ εσύ θέλεις συμβίωσή με τον όρο να μοιάσεις τη μαμά του και σε πείραξα εγώ που στα λέω ξεκάθαρα? Βασικά είπαμε αν δεν έχεις μεγάλα βυζιά να μείνεις εκεί που είσαι ή να βρεις άλλον, εγώ δεν προλαβαίνω!

Τι θέλει να πει ο ποιητής λοιπόν τόση ώρα εκτός από το κατσικάκι φρικασέ και τα μεγάλα βυζιά????

Να είσαι ο εαυτός σου ρε οποίος και όποια και αν είσαι!!! Η μάνα μου δεν θα γίνεις ποτέ κοπελιααααααααααααα, πάντα θα μαγειρεύει και θα σιδερώνει καλύτερα. Και δεν θέλω να είσαι, θέλω να με δένεις κόμπο στο σεξ να μην κοιτάω άλλες. Θέλω να συμβιώνω μαζί σου επειδή ακριβώς δεν είσαι η μάνα μου, γι’ αυτό άλλωστε την άφησα και μένω μαζί σου! Εσύ θέλεις? Ή θα σε μαζεύω από δεξιά και αριστερά? Με τη φτηνή δικαιολογία της φθοράς. A!!! Και η φθορά δεν είναι κακό, καλό είναι! Σημαίνει ότι κάτι υπάρχει και κυλάει, εξού και το να φθείρεται!

Share post:

LATEST

Νέο lyric βίντεο από τους Manowar για το single “Immortal”

Οι Manowar έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο lyric βίντεο για το τραγούδι τους "Immortal". Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο EP του συγκροτήματος με τίτλο "Highlights From...

MUSTS

Freddie Mercury: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το μεγαλύτερο είδωλο όλων των εποχών

O αγαπημένος frontman όλων των εποχών, Freddie Mercury έφυγε σαν σήμερα...

Punks Not Dead – Μια μικρή αναδρομή

Έχοντας διαμορφώσει αρκετές γενιές, η Punk βρίσκεται ακόμα εδώ. Pop-Punk,...

Το Χαμένο Ημερολόγιο της “Άλλης” – Πρώτη παρουσίαση της έκδοσης του βιβλίου του Μάνου Λαμπράκη

Οι εκδόσεις «ΑΣΤΑΡΤΗ» και το Θέατρο Σταθμός σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση της...
Punked