Ασύνδετες σκέψεις #16

Date:

Κάπως ακατάλληλο το σημερινό κείμενο…

Γενικά λένε πως αν θέλεις να τραβήξεις σήμερα την προσοχή σε κάτι, ο μοναδικός και αλάνθαστος τρόπος είναι να περιέχει, να εννοεί, να  δηλώνει ή να παρουσιάζει το σεξ ως παράγοντα που θα σε προσεγγίσει. Άρα κάτι ψεύτικο και πολλές φορές ουτοπικό.

του Παύλου Τσίου

Απέφευγα εν γνώση μου κάθε σεξουαλικό θέμα για να μην προστεθώ και εγώ στο σορό αλλά εφόσον πουλάει πρέπει να πάμε και λίγο με το ρεύμα, αλλιώς αν μας πάρει το ρέμα χάνουμε μετά τα ευκόλως εννοούμενα… Αλλά όπως κάθε τι που γράφω, θα έχει την δική μου πινελιά την ανάποδη και αντιδραστική. Δεσποινίδες και κυρίες που τυχόν να σας γίνει η τρίχα κάγκελο, μιας και τίποτε άλλο σε μορφή κάγκελο δεν θα έχετε μετά το πέρας της ανάγνωσης αυτού του κειμένου, δεν φέρω καμία ευθύνη… μεγάλα παιδιά είμαστε.

Λοιπόν… α**μητες και κακο**μημένες της ζωής, χαλαρώστε! Δεν θα σας αγγίξω το κορμί από πουθενά, τον εγκέφαλο έχω σκοπό να σας ****σω λίγο, αν το καταφέρω, μιας και το πήρα και απόφαση να σεξογράψω, θα το κάνω!

Στην σεξουαλική πηδηματική και ερωτική, ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, ζωή μου, το ωραιότερο κομπλιμάν που μου είπε ποτέ γυναίκα ήταν αυτό ακριβώς, ότι «ήδη μου έχεις **μήσει το μυαλό, αν με αγγίξεις τελείωσα», και η συγκεκριμένη αποδείχτηκε ότι δεν ήταν α**μητη, αλλά κακο**μημένη. Η χειρότερη μορφή γυναίκας…!!! Πως λοιπόν να βρει την ολοκλήρωση της εγκεφαλικά αφού σαρκικά ήταν ελλιπής; Έτσι πίστευε…!!! Γιατί το μυαλό της γυναίκας τα έχει λίγο μύλο μέσα της στα του σεξ. Τα κάνει λίγο που**να, μπερδεύει κυριολεκτικά την ***τσα με την βούρτσα και χάνει την ουσία και τον κάθε επιθυμητό οργασμό που μόνη της μπορεί να ορίσει και να ελέγξει. Κρύβεται λοιπόν πίσω από την ανικανότητά της να καθορίσει τι την ερεθίζει και πάνω που θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα… και μετά της φταίει η τυχόν κοντή ***λή. Μαζεύει και άλλες 5-10 κατίνες, ακόμα ποιο α**μητες από την ίδια, και στήνουν θεωρίες της ***τσας. Ότι δεν ήταν τρυφερό, ότι την είχε μικρή και ότι τελείωνε γρήγορα και πολλές άλλες γυναικείες μαλακίες… Με μοναδικό σκοπό όλου αυτού να έχει την ικανοποίηση της, πως τα έκανε όλα καλά και έφταιγε ο άντρας. Μπορεί καμία φορά και να φταίει, δε λέω… αλλά αν μια γυναίκα ξέρει τι θέλει και πώς να το ζητήσει, πάντα μπορεί να εκτοξεύσει και να εκτοξευτεί. Όλα τα άλλα είναι θεωρίες του κώλου.

Εννοείται πως ο έχων την ικανότητα να ερεθίζει εγκεφαλικά πρώτα μια γυναίκα μετά στην πράξη την εκτοξεύει, γιατί έχει ήδη ετοιμάσει το γυναικείο προβληματικό -σεξουαλικά μυαλό προς την απόλυτη ηδονή. Τέτοιοι άντρες όμως σπανίζουν, γι΄αυό βρείτε τρόπο να το βγάζετε αυτό το “φοβερό” ερωτικό σας ταπεραμέντο μόνες σας και μην σας φταίνε πάντα οι άντρες… άλλωστε ποιος βγαίνει κερδισμένος στο τέλος;;; Ο άντρας λίγο από εδώ λίγο από εκεί θα τελειώσει, εσύ;;;

Οι άντρες βασικά πριν από όλα έχουν να εκτοξεύσουν πρώτα μια στύση η οποία να διατηρηθεί σκληρή μεγάλη και με διάρκεια, δεν είναι σηκώνω τα ποδιά και περιμένω να δω άστρα. Για να δεις αστεράκια γλυκιά μου σήκωσε κεφάλι και όχι πόδια. Φυσικά ο έχον την λεκτική ικανότητα να ερεθίσει κάθε γωνιά του εγκεφάλου σου, θα σε κάνει να περπατάς δίπλα του και να τελειώνεις πριν ακόμα σε αγγίξει. Αν τον βρεις κράτα το μυστικό, μην το πεις στις άλλες, θα σε μισήσουν!!!

Κορίτσια μην κάνετε τα εύκολα δύσκολα… και μην με αναζητήσετε, έχω σταματήσει εδώ και καιρό να μοιράζω εγκεφαλικούς οργασμούς. Το έκανα όταν ζητούσα την προσωπική μου ικανοποίηση από πολλά και για πολλά. Πλέον έχει επέλθει ο κορεσμός και οποιαδήποτε συνέχεια του θα ήταν μια ανούσια ποσότητα που δεν με εκφράζει. Με αυτή την παράγραφο σας ξεχωρίζω πως παν μέτρον άριστον!!!

Κάνεις δεν γνωρίζει καλυτέρα από εσάς τις ιδίες, εκτός από εμένα είπαμε, αυτό που θα σας εκτοξεύσει, οπότε να ζητάτε και να επικεντρώνεστε σε αυτό και πριν και κατά την διάρκεια.

Ξεχωρίστε τι είναι **μιέμαι και ξεκαυ**νω και τι είναι θέλω μια αγκαλίτσα να κοιμηθώ μαζί σου μωρό μου. Εσείς οι γυναίκες θα τα ξεχωρίσετε αυτά, ο άντρας και στα δυο αν αρχίσετε να τον χαϊδεύετε θα του σηκωθεί. Δηλαδή, νυστάζεις δεν νυστάζεις, θα του κάτσεις! Άλλωστε ο λόγος όλος για αυτό δεν γίνεται στο τέλος τέλος..; Και σταματά να γκρινιάζεις, όσο καιρό και αν έχει να το κάνει, η γρίνια είναι ντεκαυλέ. Αν του την σπάσεις παραπάνω από όσο πρέπει, ξέρει να πλένει και στο χέρι μια χαρά…

Καλά πηδήματα σε όλες (διότι καθαρά μόνο περί αυτού ο λόγος σήμερα)… και να προτιμάτε σε περιόδους ανάβροχης το α**μητη από το κακο**μημένη, γιατί μεταξύ μας δεν υποφέρεστε!

* για όσες έχουν βρει το παραπάνω κείμενο ακατανόητο και προσβλητικό δια το άτομό τους, η θα μπεις με τα μούτρα στο ψητό και θα κοιτάξεις να βγεις στραγγισμένη από αυτό και εκτονωμένη στο φουλ ή πάλι θα μείνεις με το μ***ί στο χέρι και θα ψάχνεις να κλαφτείς στην εκάστοτε α**μητη και κακο**μημένη σαν εσένα δήθεν φιλενάδα σου… ότι είχε στο μυαλό του το γουρούνι μόνο να σε **μήσει, γιατί αυτό θα κάνει ενστικτωδώς. Δεν θα σε λυπηθεί ούτε θα κοιτάξει τον εσωτερικό σου κόσμο, βασικά θα κοιτάξει να μπει όσο ποιο βαθιά γίνεται αλλά όχι για ερεύνα της ψυχικής σου ανάτασης.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked