Αν θες ομοιόμορφο χρώμα από τη ρίζα ως τις άκρες, η επιλογή είναι νέα η KOLESTON PERFECT ΜΕ+

Date:

Πριν μερικές ημέρες στο Ωδείο Αθηνών beauty editors και bloggers, καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα. Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε τι βαφή μαλλιών χρησιμοποιεί ο κομμωτής μας…!

Και αν ήξερες όσα μάθαμε εμείς, τότε σίγουρα θα ζητούσες Wella· και πιο συγκεκριμένα τη νέα KOLESTON PERFECT ΜΕ+ !

Η KOLESTON PERFECT με ME+ είναι το πρώτο και μοναδικό επαγγελματικό brand χρώματος για τα μαλλιά που διαθέτει τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, Pure Balance Technology και ME+, οι οποίες έχουν αποδειχθεί ότι προσφέρουν ατόφια, ισορροπημένα χρωματικά αποτελέσματα με φυσικό βάθος και λάμψη και σημαντικά λιγότερη φθορά της τρίχας, ανάμεσα στις βαφές, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης μιας νέας αλλεργίας έως και 60 φορές λιγότερο στο χρώμα των μαλλιών.

Παράλληλα, δεν απαιτεί καμία αλλαγή στις συνήθειες του κομμωτή (ή σε εσάς που βάφεται τα μαλλιά στο σπίτι), καθώς έχει ίδιες αναλογίες ανάμιξης, ίδιους χρόνους αναμονής, κάλυψη λευκών/γκρίζων έως και 100%, βελτιωμένα με πιο εύκολη και πιο γρήγορη ανάμιξη, εφαρμογή ακριβείας και ένα ευχάριστο άρωμα για να προσφέρεται καλύτερη εμπειρία τόσο για τον κομμωτή όσο και εσένα.

Η ΝΕΑ KOLESTON PERFECT ME+ είναι διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια Wella Professionals.

Και για να είσαι συνέχεια ενημερωμένη ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό της Wella στο Instagram @wellahair.gr!

Μαίρη Σταμούλη
Μαίρη Σταμούλη
Αν με ρωτήσεις τι είναι punked θα σου πω η άρνηση μου να βαφτώ όταν ξυπνάω στραβά αλλά πρέπει να πάω στο γραφείο! Σε άλλα νέα, με λένε Μαίρη Σταμούλη, είμαι δημοσιογράφος & blogger, λατρεύω τις τσάντες και τα κραγιόν. Εδώ τι θα κάνω, δεν ξέρω... μάλλον προορίζομαι για βοηθός βαφείου μιας και αλλάζω χρώμα στο μαλλί πολύ συχνά. Ταφτίσου εδώ!

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked