Ανατρίχιασε με τη φωνή του Freddie Mercury στην ερμηνεία του “We are the Champions” χωρίς μουσική και μας ευχαριστείς μετά…

31/10/2018

Με αφορμή την νέα ταινία της ζωής του λατρεμένου από τους θεούς και αγαπημένου από τους ανθρώπους Freddie Mercury, μπαίνουμε στο κλίμα των ημερών και νοσταλγούμε τις ερμηνείες του πιο ξεχωριστού perfomer όλων των εποχών.

Το “We Are the Champions” των Queen, περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «News of the world» και κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου 1977. Τη σύνθεση και τους στίχους τους υπογράφει ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ ακολουθούν σε δεύτερη φωνή.

Η ιστοσελίδα Playback.fm, έχει αφαιρέσει τη μουσική, διατήρησε τα φωνητικά και μας παρουσίασε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που προκαλεί ανατριχίλα, ακόμα και αν είσαι μουσικά αναίσθητος.

Nancy Von x

 

Nancy Von X

Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Previous Story

Με εικαστική έκθεση για τις πρωταγωνίστριες ξεκινά το 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Next Story

Γιατί πληγώνουμε αυτούς που αγαπάμε;

Latest from Blog

Όσκαρ 2025: Στις 2 Μαρτίου η τελετή απονομής

Το κόκκινο χαλί της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βραδιάς του Χόλιγουντ θα στρωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα το 2025. Πιο συγκεκριμένα η 97η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με την…
Punked
Go toTop