Ανατρίχιασε με τη φωνή του Freddie Mercury στην ερμηνεία του “We are the Champions” χωρίς μουσική και μας ευχαριστείς μετά…

Date:

Με αφορμή την νέα ταινία της ζωής του λατρεμένου από τους θεούς και αγαπημένου από τους ανθρώπους Freddie Mercury, μπαίνουμε στο κλίμα των ημερών και νοσταλγούμε τις ερμηνείες του πιο ξεχωριστού perfomer όλων των εποχών.

Το “We Are the Champions” των Queen, περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «News of the world» και κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου 1977. Τη σύνθεση και τους στίχους τους υπογράφει ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ ακολουθούν σε δεύτερη φωνή.

Η ιστοσελίδα Playback.fm, έχει αφαιρέσει τη μουσική, διατήρησε τα φωνητικά και μας παρουσίασε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που προκαλεί ανατριχίλα, ακόμα και αν είσαι μουσικά αναίσθητος.

Nancy Von x

 

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked