Ακόμα και η Rihanna έγινε goth! Εσύ θα μείνεις στην απ’έξω;

Το μαύρο κραγιόν είναι σταθερή αξία και η Riri, θέλησε να το κρατήσει στην επικαιρότητα και να σου δώσει τα φώτα της πάνω σε αυτό.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο της στο Youtube, αποφάσισε να εκδηλώσει τις πιο dark ανησυχίες της σύμφωνα με αυτό που εκείνη ονομάζει “gothic chic”. Η ίδια είναι ιδιοκτήτρια της “Fenty Beauty” και πολύ συχνά ανεβάζει διάφορα βίντεο με συμβουλές μακιγιάζ στο προσωπικό της κανάλι (ας είμαστε ειλικρινείς Rihanna μου, ακόμα με πίσσα και πούπουλα να πασαλειφτείς πάλι θα σε δουν αγάπιε μου γλυκιά!).

RIH-STUNNA-UNIVITED

Ενώ το μαύρο κραγιόν θεωρείται μια ιδιαίτερα έντονη επιλογή για τα χείλη, η Rihanna θέλει να μας πείσει ότι μπορείς να το φορέσεις πανεύκολα μέσα στη μέρα σου (στο φούρνο, στον κήπο, ακόμα και αν θες να πας να πληρώσεις το φυσικό σου αέριο).

Μπορεί να το θεωρείς αρκετά εκκεντρικό για σένα, αλλά δώστου μια ευκαιρία γιατί ποτέ δεν ξέρεις!

Nancy Von X

 

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Ο Ozzy Osbourne σχεδιάζει να επιστρέψει στη σκηνή το 2024

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Metal Hammer o...

Οι Helloween κυκλοφόρησαν βίντεο με την πρόσφατη εμφάνιση τους στο Wacken Open Air Festival

Οι Helloween κυκλοφόρησαν βίντεο με την πρόσφατη εμφάνιση τους...

“Blossoms to Blossoms” – Από 26 Σεπτεμβρίου σε αποκλειστική Α’ προβολή στο cinobo.com

Αν ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ τοποθετούσε τη mumblecore τριλογία του...
Punked