Ακυρώνεται η εμφάνιση των London Grammar στο Release Athens Festival

Date:

Τελικά οι London Grammar  δε θα καταφέρουν να εμφανιστούν στο Release Athens, λόγω σοβαρής ασθένειας της τραγουδίστριας του συγκροτήματος, Hannah Reid. H εμφάνιση τους είχε οριστεί για την Πέμπτη 31 Μαιου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τραγουδίστριας :

«Γειά σε όλους,

Λυπάμαι πολύ αλλά πρέπει να ανακοινώσω πως χρειάζεται να ακυρώσουμε τα δύο show που έχουμε στο Ισραήλ και στην Ελλάδα, στα τέλη Μαίου. Στο τέλος της ευρωπαικής μας περιοδείας υπέφερα απο επαναλαμβανόμενη αμυγδαλίτιδα, αλλά είχα την αίσθηση πως δεν ήμουν καλά εδώ και καιρό. Όταν επιστρέψαμε σπίτι από την περιοδεία, ανακάλυψα πως τελικά είχα αδενικό πυρετό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Αυτός ο ιός μπορεί να επηρεάσει τις αμυγδαλές σου και τελικά αναγκάστηκα να καταφύγω σε αφαίρεση τους. Πίστευα πως θα μπορούσα σύντομα να επανέλθω στο συνηθισμένο μου εαυτό, αλλά δυστυχώς ακόμα υποφέρω από παρενέργειες του αδενικού πυρετού.

Είμαι εντελώς συντετριμμένη που απογοητεύω το κόσμο, αλλά το να μην  παίξουμε σε αυτα τα δύο show θα μου δώσει τη δυνατότητα να ανακάμψω πλήρως. Γνωρίζω πως είναι απογοητευτικό αλλά είναι το καλύτερο, μακροπρόθεσμα και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να είμαστε κοντά σας σύντομα. Για άλλη μια φορά, λυπάμαι ειλικρινά, πραγματικά εκτιμούμε την κατανόηση και υποστήριξη σας. Με όλη μου την αγάπη, Hannah».

Rum Mate

 

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked